Acasă Monden Gabi Bădălău, noi probleme cu legea / Ce le-a cerut judecătorilor!

Gabi Bădălău, noi probleme cu legea / Ce le-a cerut judecătorilor!

200
0

Acuzat de fapte de corupție și aflat în plin scandal cu fosta parteneră, artista Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău are o nouă problemă de ordin juridic: a deschis un proces în care a cerut anularea unei sancțiuni contravenționale.

RECLAMĂ

Gabi Bădălău ajunge iar în fața instanței, din pricina unei noi sancțiuni contravenționale. Procesul a fost deschis de Bădălău în urmă cu o săptămână și nu este primul de acest gen. Pe lângă dosarele în care a solicitat anularea amenzilor, Bădălău Jr. are și un proces penal, în care este acuzat de procurorii DNA că ar fi dat mită unui primar pentru un contract de rețea de alimentare cu apă.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secţia de Combatere a Corupţiei au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a unui inculpat, administrator al unei societăți comerciale, în sarcina căruia s-a reținut comiterea infracțiunii de dare de mită.
În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut, în esență, următoarea stare de fapt:
În contextul derulării unui contract încheiat de primăria unei comune cu o asociere de firme (din care făcea parte și societatea administrată în fapt de inculpat), ce avea ca obiect „Înființare rețea de alimentare cu apă în satele …, comuna …, județul Giurgiu”, în lunile octombrie 2021 și noiembrie 2022, omul de afaceri, cercetat în prezenta cauză, împreună cu o altă persoană, i-ar fi oferit bani, prin intermediar, primarului comunei respective, după care tot în luna noiembrie 2022, aceluiași edil, i-ar fi promis un procent de 7% (344.000 lei) din valoarea contractului, pentru ca, în schimb, acesta din urmă să efectueze în continuare plățile către firma respectivă, chiar și pentru lucrări neconforme.

În scopul menționat mai sus, la data de 25 noiembrie 2022, prin același intermediar, i-ar fi fost remisă primarului suma de 35.000 lei, reprezentând o primă tranșă din suma promisă inițial. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Giurgiu, cu propunere de a se menține măsura preventivă dispusă în cauză”, preciza DNA, la momentul respectiv.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/gabi-badalau-noi-probleme-cu-legea-ce-lea-cerut-judecatorilor-335106.html

RECLAMĂ
Articolul precedentAccident grav în Vâlcea, provocat de un șofer băut! O persoană a murit și alte două au fost grav rănite după ce o mașină și un autocar s-au ciocnit
Articolul următorCătălin Botezatu a cheltuit o avere pentru o femeie! Designerul, despre cel mai lung flirt, dar și despre cea mai scurtă cucerire