Acasă Monden „Frumoși și nebuni”. Codrin Ștefanescu a recunoscut relația cu Anamaria Prodan. Cum...

„Frumoși și nebuni”. Codrin Ștefanescu a recunoscut relația cu Anamaria Prodan. Cum se intelege cu Laurențiu Reghecampf

1917
0

S-a aflat numele bărbatului celebru din România care a avut o relație cu Anamaria Prodan înainte ca agentul de jucători să se căsătorească pentru prima dată. Codrin Ștefănescu a recunoscut că a trăit o poveste de dragoste cu cea care este în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf.

RECLAMĂ
  • Anamaria Prodan, scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf
  • Agentul de jucători a fost într-o relație cu Codrin Ștefănescu

Cei doi ar fi format un cuplu între 1995 și 1996, iar relația era pe placul familiilor lor. Totuși, s-a ajuns la despărțire înainte să apară planuri de nuntă. Doi ani mai târziu, Anamaria Prodan era dusă în fața altarului de baschetbalistul Tiberiu Dolniceanu.

Codrin Ștefănescu, detalii inedite despre relația cu Anamaria Prodan

Politicianul asigură nu au fost resentimente și că se înțelege excelent chiar și acum cu Anamaria Prodan. Este într-o bună relație de prietenie și cu Laurențiu Reghecampf.

Am fost împreună cu Anamaria prin ’90 când eram puști, din 95 până în ’96, ceva de genul ăsta. Mama o iubea pe Anamaria și maica-sa mă iubea pe mine. La un moment dat nu ne mai suportam, am căzut de acord să ne despărțim. Eram doua bucăți de cremene.

Pe vremea aia, ea era vedeta, avea emisiune, era singurul jurnalist de sport femeie. Era nebunie, vorbea despre scoruri, despre pariuri. Când ieșeam cu ea în lume, toată lumea știa de Anamaria Prodan și am rămas într-o relație de prietenie. Asta se întâmpla cu mult înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf. Noi am rămas împreună că frații și până astăzi avem o relație nemaipomenită„, a declarat Codrin Ștefănescu la o emisiune TV, potrivit libertatea.ro.

Codrin Ștefănescu a recunoscut că a ținut mult la mama Anamariei Prodan. Cunoscută interpretă de muzică populară, Ionela Prodan a încetat din viață la vârsta de 70 de ani. A fost răpusă, în 2018, de o boală năprasnică.

Amândoi am iubit-o imens pe Ionela. Amândoi am iubit-o imens pe mama. I-am făcut ultima dată ziua de naștere a Ionelei cu puțin timp înainte de a muri și i-am cântat «La mulți ani» știind că cancerul a mâncat-o și simțea, îi dădeam curaj, îi ziceam, «Hai, mai, Ionele că ești roșie în obrăjori». Mă leagă atât de multe amintiri de Anamaria, sunt prietenii mei și ea și Reghecampf. Eram doi puști frumoși și nebuni și s-a întâmplat cu mulți timp în urmă„, a mai spus politicianul.

„Noi am rămas cei mai buni prieteni”, a dezvăluit și Anamaria Prodan, în urmă cu câteva zile. Vedeta trece prin clipe dificile, după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț. S-a lăsat cu un scandal monstru în momentul în care s-a aflat că antrenorul Universității Craiova așteaptă un copil cu presupusa lui amantă, Corina Caciuc.

Noi detalii despre viitorul soț al Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a anunțat că se va recăsători după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Unul dintre cei mai buni prieteni ai vedetei, Cătălin Botezatu, a vorbit despre viitorul soț al Anamariei Prodan.”De acum începe viața, nu cu un milionar, cu un miliardar, pentru că milionară e ea. E prietena mea de-o viață și aș putea să dau multe din casă, dar nu dau. Îmi doresc pentru ea tot ce e mai bun pe lumea asta și pentru că știu că este puternică și pentru că o iubesc, nu îmi pasă ce spun haterii, merită cel mai tare bărbat, până acum nu l-a avut”, a spus Cătălin Botezatu pentru spynews.ro.

sursa:https://as.ro/diverse/frumosi-si-nebuni-codrin-stefanescu-a-recunoscut-relatia-cu-anamaria-prodan-cum-se-intelege-cu-laurentiu-reghecampf-144455.html?utm_source=Facebook%20Spynews&utm_medium=Social&utm_campaign=Facebook&fbclid=IwAR2C9ilA1Vf0Q0VNMLJWmbP7be4kKJUj2uvnxqmS-s1iRJQxeI0tNNSTMEM

RECLAMĂ
Articolul precedentExplozie în fața unui spital din Marea Britanie. Un șofer de taxi a devenit erou
Articolul următorAccident grav în Dolj! O femeie a ajuns în comă la spital, iar alte trei persoane au fost rănite, după ce un șofer a lovit două autoturisme