Acasă Monden Fratele lui Culiță Sterp, Iancu, prima reacție în mediul online, după ce...

Fratele lui Culiță Sterp, Iancu, prima reacție în mediul online, după ce artistul a provocat un accident rutier grav: „E omenește să greșești” /

300
0

Iancu Sterp a avut o primă reacție în mediul online, după ce fratele său, Culiță Sterp, a provocat un accident rutier grav. Cântărețul de manele este vinovat, iar fratele lui a mărturisit, pe rețelele de socializare personale, că nu spune că nu a greșit, însă vrea să clarifice puțin situația creată. Iată ce declarații a făcut Iancu Sterp despre tot accidentul provocat de fratele lui!După ce în noaptea de miercuri spre joi, Culiță Sterp a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca, iată că acum fratele lui, Iancu Sterp, a avut și o primă reacție despre tot ceea ce s-a întâmplat. Ce le-a transmis acesta fanilor de pe rețelele de socializare personale.

RECLAMĂ

Fratele lui Culiță Sterp, Iancu, prima reacție în mediul online, după ce artistul a provocat un accident rutier grav

Iancu Sterp a mărturisit în mediul online că își dorește să spună câteva cuvinte despre accidentul pe care l-a provocat fratele său, Culiță Sterp. Acesta a declarat că din cauza fratelui său a fost provocat accidentul, însă nu își dorește ca lumea să-l mai judece și să spună atât de multe lucruri urâte despre el și despre tot ceea ce s-a întâmplat.„Vreau și eu să spun câteva vorbe referitoare la accidentul pe care l-a provocat fratele meu, Culiță, și dacă vreți să înțelegeți este bine, dacă nu înțelegeți îmi pare rău. V-ați trezit toți acum să-l judecați pe Culiță că ce a făcut, că merită condamnat, că merită pușcărie, câte și mai câte, v-ați trezit toți să aruncați cu pietre în fratele meu. Într-adevăr, din cauza lui s-a provocat acest accident și, prin urmare, el plătește pentru ce a făcut, dar voi, eu sau orice om de pe planeta asta nu este în măsură să-l judece, că noi nu suntem în măsură să ne judecăm unii pe alții pentru fratele noastre. Este cineva acolo sus care ne judecă pentru faptele noastre”, a precizat fratele artistului.

Fratele lui Culiță Sterp a mai spus că recunoaște că manelistul a greșit, însă este omenește ca toți să greșim și nu ar trebui ca lumea să-l judece atât de mult.

„Voi dacă ați fi inteligenți, ați învăța ceva din accidentul pe care l-a făcut Culiță, ați învăța cum să nu faceți, cum să nu procedați și nu ați fi atât de mari judecători și mari filozofi prin comentarii. Omul a greșit, e omenește să greșești. Bine că nu s-a întâmplat mai rău, eu atât pot să zic și să mulțumesc lui Dumnezeu”, a mai adăugat acesta.

Iancu Sterp, revoltat pe situația creată

De asemenea, Iancu Sterp s-a arătat foarte revoltat pe situația creată și a mărturisit că fratele lui este vinovat, dar el nu consumă alcool în general și a făcut doar o greșeală acum.

„Sunt sigur că fratele meu, după palma asta de la Dumnezeu, o să aibă ceva foarte bun de învățat, ceva ce să nu mai facă, pentru că el nici nu e un tip care să bea alcool, vă spun sincer, bea foarte rar și uite că acum așa s-a întâmplat, să se urce și la volan în situația asta, deși nu-mi explic de ce s-a urcat așa, pentru că el nu face lucrurile astea niciodată. Voi, în loc să judecați și să aruncați cu pietre, mai bine învățați ceva, tăceți din gură. Nu judecați voi, că nu voi sunteți Dumnezeu!”, a spus cântărețul.

Fratele manelistului a mai vorbit și despre polițiștii care acum vor să-i facă rău acestuia, cu toate că atunci când i s-au furat banii din casă, aceștia nu au făcut nimic și nici măcar nu au vrut să-l ajute.„Și polițiștii ăștia șmecheri și mari care acum, că este cazul mediatizat, își fac datoria și vai ce bine merge sistemul, îi dăm pedeapsă maximă, încercăm să-l facem cât mai… ca să vadă toată România că noi suntem corecți și cu dreptatea. Da, voi sunteți corecți, dar când i s-au furat tot lui Culiță 300 de mii de euro din casă, bani pentru care săracul a muncit ani, ați făcut ceva, voi sistemul ăsta care merge ca pe roate? Nimic, i-ați dat un șut și acum, când e să faceți ceva rău, cât mai rău posibil să-i faceți, ca să vadă toată țara că voi sunteți drepți și cu dreptatea în mână. Eu zic să nu mai fim așa răi, să nu ne mai judecăm și să învățăm din greșeli, să ne iertăm și să fim mai buni. Asta e părerea mea!”, a mai declarat el.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/fratele-lui-culita-sterp-iancu-prima-reactie-in-mediul-online-dupa-ce-artistul-a-provocat-un-accident-rutier-grav-e-omeneste-sa-gresesti-video-293786.html

RECLAMĂ
Articolul precedentLovitură sub centură pentru medicul care a sedus o pacientă minoră, aruncată de la etajul șase / Soția n-a mai suportat
Articolul următorCuliță Sterp a scăpat de arest! Cântărețul a fost pus sub control judiciar, după ce a condus beat și a provocat un accident grav