Acasă Monden Fosta asistentă TV acuzată cu ani în urmă că îi distruge pe...

Fosta asistentă TV acuzată cu ani în urmă că îi distruge pe fotbaliștii români, apariție electrizantă la o piscină …

280
0

Fosta asistentă TV acuzată cu ani în urmă că îi distruge pe fotbaliștii români, a avut o apariție electrizantă la o piscină de lux din Dubai, care a fost făcută publică prin intermediul rețelelor de socializare chiar de către ea.

RECLAMĂ

Fosta asistentă TV acuzată cu ani în urmă că îi distruge pe fotbaliștii români, apariție electrizantă la o piscină de lux din Dubai: „Superbă ești!”

Mădălina Pamfile a intrat în urmă cu ceva timp într-un conflict deschis cu Gigi Becali, purtat în spațiul public, din cauza relației pe care o avea la momentul respectiv cu fundașul dreapta Gabriel Matei, care la vremea respectivă era legitimat la FCSB.

În prezent la Muscelul Elite, în ligile inferioare, el a fost adus cu surle și trâmbițe la echipa roș-albastră, dar evoluțiile sale nu s-au ridicat nici pe departe la nivelul așteptărilor, iar ulterior a fost tras pe „linie moartă”, după ce a suferit și câteva accidentări destul de grave.Gabriel Matei a rămas mai degrabă în memoria colectivă a fotbalului din România prin prisma relației amoroase pe care a avut-o cu Mădălina Pamfile, pe vremea când ea îndeplinea rolul de asistentă TV la o emisiune extrem de urmărită în țara noastră.

Mădălina Pamfile, în conflict deschis cu Gigi Becali

În acea perioadă, ea a fost atacată foarte dur de Gigi Becali în spațiul public, de mai multe ori, după ce patronul de la FCSB a ajuns la concluzia că era vinovată pentru faptul că Matei nu reușea să aibă prestații bune pe terenul de fotbal. La un moment dat, femeia a răbufnit la adresa omului de afaceri din Pipera, pe care l-a contrat foarte dur în spațiul public.

„Domnul Becali ar trebui să mă lase în pace. Nu trebuie să se ia de fotbalist pentru ce face în afara terenului. El trebuie judecat după evoluțiile sale de acolo. Dânsul mă critică pentru job-ul de asistentă TV, că veneam la două noaptea de la muncă și îi luăm jucătorul cu japca. Nimic mai fals. Acum am școală, nu mai sunt asistentă, mă culc devreme”, a spus Mădălina Pamfile în ianuarie 2013, la emisiunea „Wow Biz”, de la Kanal D.

La scurt timp, a venit și replica lui Gigi Becali, preluată ulterior de cei de la national.ro: „Ce treabă am eu cu Pamfile? Este o fată frumoasă și atât. Dar eu zic să aibă grijă ce vorbește și despre cine vorbește. Cu ce drept discută ea despre persoana mea? Eu n-am despărțit-o de nimeni și nici nu m-am băgat în relația ei cu Gabi Matei. A fost alegerea lui, nu a mea. Nu pot să-i zic eu cu cine să umble. Dar ea ca fată, ți se pare normal să se culce cu toți? E normal ca Pamfile să se culce cu toți? Să-i ia pe toți la rând? Eu nu cred! Asta nu mai e decență”. 

Acum, Mădălina Pamfile a revenit în atenția opiniei publice din România prin intermediul postării pe care a făcut-o pe Instagram în cursul zilei de luni.

sursa:https://www.prosport.ro/diverse/fosta-asistenta-tv-acuzata-cu-ani-in-urma-ca-ii-distruge-pe-fotbalistii-romani-aparitie-electrizanta-la-o-piscina-de-lux-din-dubai-superba-esti-galerie-foto-19778913

RECLAMĂ
Articolul precedentMarcel Ciolacu s-a dus peste naționala României în cantonament! Ce a făcut premierul când a ajuns la baza de pregătire a tricolorilor
Articolul următorNea Vasile, un bătrân de 93 de ani, în genunchi de ziua lui, într-o biserică părăsită. Imaginea a făcut înconjurul lumii