Acasă Monden Florin Salam nu lasă pe mâine ce poate face azi. Indiferent de...

Florin Salam nu lasă pe mâine ce poate face azi. Indiferent de oră și locație, manelistul ia notițe și preferă să nu scape niciun detaliu

409
0

Florin Salam își planifică în cel mai mic detaliu concertele. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din România, SpyNews.ro, au surprins imaginile care dovedesc faptul că manelistul nu lasă pe mâine ce poate face azi. Ia notițe indiferent de oră și locație și preferă să nu scape niciun detaliu.Florin Salam chiar nu mai are nevoie de absolut nicio prezentare! Artistul este unul dintre cei mai cunoscuți, apreciați și iubiții interpreți de manele din România. De-a lungul anilor, Florin Salam a reușit să își construiască o carieră în domeniul muzical, iar piesele lui au ajuns să fie fredonate de milioane de oameni.

RECLAMĂ

Florin Salam nu lasă pe mâine ce poate face azi

Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din țară, SpyNews.ro, sunt mereu pe urmele vedetelor din showbiz-ul românesc și le filmează în momente și ipostaze total neașteptate. Așa s-a întâmplat și de această dată, când l-au surprins pe Florin Salam, cu agenda în mână, într-o benzinărie.Deși ar fi trebuit să profite de timpul petrecut alături de colegii din formație, și să se relaxeze, Florin Salam era atent să își noteze, cel mai probabil, evenimentele pe care va trebui să le onoreze în perioada care urmează.

Imaginile care dovedesc faptul că manelistul nu lasă pe mâine ce poate face azi. Florin Salam ia notițe indiferent de oră și locație și preferă să nu scape niciun detaliu. Deși își permite, cu siguranță, să plătească pe cineva care să se ocupe în totalitate de concertele lui, acesta preferă să fie chiar el cel care își stabilește evenimentele.

Florin Salam, dezvăluiri despre relația lui cu divinitatea

Cu ceva vreme în urmă, invitat fiind în cadrul unui podcast, Florin Salam a făcut dezvăluiri despre relația lui cu divinitatea. Manelistul și-a deschis sufletul și a mărturisit că face greșeli și că îi e imposibil să le evite uneori.

„N-am ajuns la biserică de ceva timp, dar abia aștept să ajung și să-mi reiau partea asta de viață normală. Eu oricum îl am în suflet non-stop, jur. (…) Mereu vorbesc despre el și mereu îl supăr, dar îl supăr fără să vreau. Am niște ispite ale vieții și nu vorbesc numai de femei sau de … vorbesc de orice, în general. De multe ori n-am putut să-mi țin cuvântul, că n-am avut încotro și a trebuit să greșesc. Ca să nu-l supăr pe x trebuie să greșesc eu cu mine.”, mărturisea Florin Salam cu ceva vreme în urmă.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/florin-salam-nu-lasa-pe-maine-ce-poate-face-azi-indiferent-de-ora-si-locatie-manelistul-ia-notite-si-prefera-sa-nu-scape-niciun-detaliu-paparazzi-330210.html

RECLAMĂ
Articolul precedent„Foarte multă lume m-a condamnat. Am picat de comun acord.” Armin Nicoară, detalii despre contractul prenupțial făcut cu soția lui, Claudia Puican
Articolul următorAccident cumplit în Dolj. Un bărbat de 34 de ani a murit, după ce s-a răsturnat cu mașina