Acasă Monden Florin Salam a primit cadou o mașină de lux din partea soției...

Florin Salam a primit cadou o mașină de lux din partea soției lui! Cum arată bolidul pe care i l-a cumpărat Roxana Dobre: ”A venit mai târziu”

195
0

Florin Salam a primit un cadou fabulos din partea soției lui! Roxana Dobre nu s-a uitat la bani și i-a cumpărat o mașină de lux, pentru care a cheltuit o adevărată avere. Florin Salam a fost foarte impresionat de gest și i-a sărutat mâna soției lui! Iată cum arată bolidul de lux!Regele manelelor este cu siguranță un bărbat norocos! Își răsfață soția cum știe el mai bine, iar ea nu ezită să se revanșeze! Roxana Dobre a dat lovitura de data aceasta cu un cadou incredibil, pentru care nu s-a uitat deloc la bani. Soția manelistului i-a cumpărat o mașină de senzație!

RECLAMĂ

Ce mașină a primit Florin Salam din partea Roxanei Dobre

Florin Salam și-a aniversat ziua onomastică de Florii, zi pe care și-a petrecut-o alături de familie, așa cum obișnuiește. Roxana Dobre și-ar fi dorit să îi dăruiască această mașină atunci, însă se pare că a întârziat cadoul pentru soțul ei. Nu e de mirare, căci o astfel de mașină nu e ”pe toate gardurile”.

După câteva săptămâni de așteptare, Roxana Dobre a reușit să își facă soțul fericit și să îi organizeze marea surpriză. Florin Salam a fost surprins cu noua mașină la un eveniment, unde Roxana Dobre și-a făcut apariția cu ea. Manelistul a ieșit afară din local, înconjurat de mai multe persoane, iar în fața restaurantului a găsit bolidul de lux, decorat cu o fundă roșie, uriașă.
”Bărbatul meu, la mulți ani cu întârziere! Trebuia să vină de Florii, dar a venit acum. A întârziat, dar a venit!”, a spus Roxana Dobre.Florin Salam i-a cumpărat o mașină de 200.000 euro soției sale
Florin Salam este foarte atent cu Roxana Dobre, astfel că și cadourile pe care i le face sunt pe măsură. În urmă cu un an, Florin Salam i-a cumpărat o mașină de 200.000 euro soției sale, cu care a făcut-o foarte fericită. Roxana Dobre a fost emoționată când a primit cadoul din partea lui.”Deci soțul meu mi-a pregătit o surpriză și tot mă zăpăcea de câteva zile încoace cu surpriza asta. Trebuia inițial să vină de 8 martie și a ajuns astăzi și sunt super fericită. Și e cadoul visurilor mele și îi mulțumesc din tot sufletul meu și îl iubesc super tare. Sunt super fericită și este cadoul pe care mi l-am dorit. Te iubesc!”, a spus Roxana Dobre.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/florin-salam-a-primit-cadou-o-masina-de-lux-din-partea-sotiei-lui-cum-arata-bolidul-pe-care-i-la-cumparat-roxana-dobre-a-venit-mai-tarziu-video-334849.html

RECLAMĂ
Articolul precedentMarian Cozma, declarații exclusive după ce a fost operat de urgență! Mărturisiri de pe patul de spital: ”M-am chinuit”
Articolul următorFCSB a sărbătorit pe ritmuri de manele, după ce a obținut titlul de campioană! Luis Gabriel a făcut senzație la petrecere