Acasă STIRI SPORTIVE Florin Prunea e categoric: „Răzvan Burleanu are deja în cap o altă...

Florin Prunea e categoric: „Răzvan Burleanu are deja în cap o altă soluție de selecționer. Nu îi convine acum să danseze după cum îi va cânta Edi Iordănescu!”

236
0

Florin Prunea a spus pentru ProSport că Răzvan Burleanu ar fi trebuit să facă toate eforturile încă dinaintea plecării tricololorilor la EURO 2024 pentru a asigura rămânerea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a naționalei României.România nu mai are selecționer, deși Răzvan Burleanu, președintele FRF, a afirmat public că va rezolva problema contractului lui Edi Iordănescu până la plecarea tricolorilor în Germania.România a fost eliminată în optimi de la EURO de către Olanda, 0-3, iar tricolorii au revenit la Mogoșoaia, acolo unde Răzvan Burleanu a anunțat că în cel mult o săptămână se va clarifica situația lui Edi Iordănescu.

RECLAMĂ

Florin Prunea e categoric: „Dacă îi respectai munca și staff-ul semnai prelungirea contractului cu Edi Iordănescu înaintea plecării la EURO!”

ProSport a stat de vorbă cu Florin Prunea despre situația de la echipa națională. „

Consider că Răzvan Burleanu trebuie să facă toate eforturile pentru păstrarea lui Edi Iordănescu, dar tare îmi e că Burleanu deja are în cap o altă soluție. Și știți de ce? Acum, Burleanu trebuie să danseze după cum îi va cântă Edi Iordănescu și nu mai merge să îi plătești staff-ul așa cum o faci acum.

Dacă îl respectai pe Edi Iordănescu, mă refer la munca sa și a celor din staff-ul său, atunci rezolvai problema cu el înaintea plecării la EURO, nu acum când știi că Edi îți va pune clar niște condiții dacă îl vrei în continuare la națională.

Iar, Burleanu știe foarte bine cât câștigă oamenii lui Edi din staff și cum se fac plățile. Oamenii ăștia împreună cu jucătorii au adus în conturile FRF milioane de euro, iar la Federație au salarii foarte bune doar patru oameni. Aceștia sunt Burleanu, Vișan, Bodescu și Stoichiță. FRF-ul trebuie să respecte antrenorii federali. Trebuie să le facă contracte clare de muncă, nu să îi plătească pe unii doar la acțiunile naționalelor sau part time.

În momentul de față cred că Edi e cea mai bună soluție. A format și a unit un grup în care nu avem prea multe soluții individuale așa cum era pe vremea mea. Și noi aveam un grup unit, dar aveam și o grămadă de soluții individuale, iar în meciurile grele contează foarte mult să ai și astfel de jucători”, a spus Prunea.

Cine-l poate înlocui pe Edi Iordănescu! „Dorinel Muntenu chiar este o soluție bună”

În continuare, Florin Prunea a explicat ce soluție s-ar putea adopta la echipa națională în cazul în care Edi Iordănescu va pleca.

„Vă repet, cea mai bună soluție este Edi Iordănescu, dar sunt aproape sută la sută convins că Răzvan Burleanu are în cap deja o soluție de înlocuire a sa. Nu o știu, dar în opinia mea Dorinel Munteanu poate să fie o soluție pentru echipa națională a României, asta dacă vrea și el.

Lui Răzvan Burleanu îi trebuie un antrenor care știe să formeze un grup, un antrenor cu experiență, un antrenor care a avut și rezultate în cariera lui pe la echipele de club pe unde a antrenat, iar Dorinel Muntenu chiar este o soluție bună”, a mai spus Prunea.

SURSA https://www.prosport.ro/fotbal-extern/euro-2024/florin-prunea-e-categoric-razvan-burleanu-are-deja-in-cap-o-alta-solutie-de-selectioner-nu-ii-convine-acum-sa-danseze-dupa-cum-ii-va-canta-edi-iordanescu-exclusiv-19932284

RECLAMĂ
Articolul precedentLucian Cojocaru a lansat un colaj nou pe canalul de youtube TVF Oltenia
Articolul următorPensionari păcăliți de șeful Casei de Pensii. De ce deciziile cu pensia recalculată întârzie 3 luni?