Acasă Monden Fiul cel mare al Mariei Bosneanu s-a căsătorit religios

Fiul cel mare al Mariei Bosneanu s-a căsătorit religios

1183
0

Sărbătoare mare în familia interpretei de muzică populară Maria Bosneanu. Fiul cel mare al artistei, cunoscut publicului drept Maku Bosneanu, s-a căsătorit religios cu aleasa inimii lui, Andra, o tânără din Târgu Cărbunești. Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu weekendul trecut, iar evenimentul a fost unul cu fast.

RECLAMĂ

Întregul eveniment s-a desfășurat la casa mirelui din Târgu Jiu. Mireasa a ales să poarte o rochie de culoare albă, din tul și dantelă, iar mirele, un costum negru asortat cu o cămașă albă, simplă. Nașii celor doi au fost interpreta de muzică populară Raluca Sandu și soțul acesteia, Daniel.
După oficierea cununiei religioase a urmat petrecerea, care s-a ținut, așa cum era normal, la restaurantul din oraș pe care familia Bosneanu îl deține. Printre cei prezenți la petrecere s-au numărat și câțiva dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară din Gorj, buni prieteni cu cei doi miri, printre aceștia fiind Teodora Pană, Elisabeta Vasile, Marcela Fota sau Mihai Priescu.

S-au cunoscut anul trecut

Marian și Andra s-au cunoscut la sfârșitul verii anului trecut, la nunta surorii mai mari a Andrei, eveniment la care interpretul a fost invitat să cânte împreună cu formația sa. Potrivit apropiaților celor doi, a fost dragoste la prima vedere, relația debutând la foarte scurt timp după evenimentul cu pricina, de atunci aceștia fiind nedespărțiți.
Cei doi și-au dat seama că sunt suflete pereche, iar anul acesta, în luna februarie, au spus ,,Da” în fața ofițerului stării civile, mireasa fiind deja însărcinată în câteva luni.

maku-bosneanu121maku-bosneanu1212maku-bosneanu5maku-bosneanu4maku-bosneanu3

Au devenit părinți în luna iulie

În luna iulie a acestei veri, Marian și Andra au devenit părinți pentru prima dată. Fiica lor, Maya, fost așteptată de întreaga familie și este cea de-a doua nepoțică a Mariei Bosneanu, aceasta devenind pentru prima dată bunică în urmă cu doi ani, atunci când nora sa, Mihaela, soția fiului cel mic al interpretei, Florin, a adus-o pe lume pe Isabela. sursa: gorj-domino.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentCALAFAT: MOMENT ISTORIC PENTRU CALAFAT
Articolul următorFanii FC U au protestat în faţa Primăriei