Home Monden Explicația ilară a lui Gabi Bădălău, după ce a invitat mai multe...

Explicația ilară a lui Gabi Bădălău, după ce a invitat mai multe femei în apartamentul lui, în timp ce Bianca Drăgușanu confirma despărțirea de el!

146
0
loading...

Gabi Bădălău a fost surprins în timp ce se afla în compania mai multor domnișoare, care se pregăteau să intre în blocul în care locuiește acesta. Iar toată scena a avut loc exact în momentul în care Bianca Drăgușanu confirma că s-au despărțit. Afaceristul a oferit o explicație de-a dreptul ilară pentru prezența femeilor, în locuința sa, în exclusivitate pentru Antena Stars.

loading...
loading...

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au format pentru scurt timp un cuplu, însă mica perioadă în care au fost împreună a fost marcată de vacanțe exclusiviste și exotice. Anunțul despărțirii a fost făcut de blondină, prin intermediul unui clip pe contul său de socializare, dezvăluind că este din nou o femeie liberă.

În timp ce fosta soție a lui Alex Bodi se afla în mașină și le făcea confesiuni fanilor, Gabi Bădălău a fost surprins la ceas de seară in compania unor domnișoare cu care a intrat ulterior în blocul lui.

Explicația ilară a lui Gabi Bădălău, după ce a invitat mai multe femei în apartamentul lui

În exclusivitate pentru Antena Stars, Gabi Bădălău le-a explicat reporterilor că domnișoarele erau vecinele lui de palier și doar le-a condus acasă, nimic mai mult, nimic mai puțin. Desigur că răspunsul afaceristului a fost unul satiric, dar chiar si așa, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu nu a mai oferit niciun alt detaliu despre ce s-a întâmplat cu adevărat între el și femeile în cauză.

”Da, fetele erau vecinile mele și le-am condus acasa că stăteau pe palier cu mine, sunt vecine de palierîn bloc cu mine și le-am condus acasă, sunt vecinele mele.”, a spus Gabi Bădălău la Antena Stars, în exclusivitate pentru Xtra Night Show!sursa: https://antenastars.ro/xns/explicatia-ilara-a-lui-gabi-badalau-dupa-ce-a-invitat-mai-multe-femei-in-apartamentul-lui-in-timp-ce-bianca-dragusanu-confirma-despartirea-de-el-video-id95654.html

loading...
loading...