Acasă Stiri Exclusiv TVF OLTENIA: Ion Racareanu desemnat Primarul de comuna al Anului 2012

Exclusiv TVF OLTENIA: Ion Racareanu desemnat Primarul de comuna al Anului 2012

1105
0

Primarul comunei Bradesti, Ion Racareanu, a fost desemnat „Primarul de comuna al Anului 2012” in Romania de catre Revista Romana de Administratie Publica Locala, in cadrul Galei Premiilor Revistei care s-a desfasurat, vineri seara, la Brasov.
Gala decernarii premiilor a avut loc la finalul Forumului Administratiei Publice Locale, organizat la Brasov in zilele de 8 si 9 noiembrie. Sloganul sub care s-a desfasurat forumul a fost „Administratia publica locala de la abilitatea politica la intelepciunea manageriala”, pe care

RECLAMĂ

Organizatorii doresc sa-l impuna ca deviza a administratiei publice in perioada urmatoare.

„In aceste doua zile am discutat foarte multe lucruri legate de felul in care administratiile locale actioneaza pentru indeplinirea misiunii lor. Reprezentantii administratiilor locale prezenti la Brasov au luat contact cu exemple de buna practica, au vorbit despre succese si despre insuccese, dar si despre necesitatea ca, in tot ceea ce fac, primarii sa dea dovada de multa intelepciune, calitate de care multi dintre cei prezenti au dat dovada cu prisosinta”, a spus Ionut Iurea, redactorul sef al Revistei Romane de Administratie Publica Locala.

RECLAMĂ
Articolul precedentExclusiv: Ora 19.00: ”DULCE-I GRAIUL DE FOLCLOR” LA OLTENIA 3TV
Articolul următorInterviu cu realizatoarea emisiunii „Dulce-i graiul de folclor” Florina Bălăescu