Home STIRI SPORTIVE EXCLUSIV – Super-lovitură dată de o echipă din Liga 1!? Unde au...

EXCLUSIV – Super-lovitură dată de o echipă din Liga 1!? Unde au fost văzuţi astăzi Budescu şi Cestor

386
0
loading...

Budescu şi Cestor, surprinşi în Craiova. Motivul pentru care au mers în Bănie

loading...
loading...

Constantin Budescu şi Mike Cestor au fost astăzi în Craiova. Cei doi nu au mers pentru a negocia cu Universitatea, ci pentru a participa la un eveniment monden.

UPDATE 17:31 S-a desluşit misterul prezenţei lui Budescu şi Cestor la Craiova. Deşi iniţial s-a speculat că cei doi fotbalişti ar fi mers în Bănie pentru a discuta cu Mihai Rotaru despre o posibilă colaborare, adevărul e altul: cei doi au mers în Oltenia pentru a participa la botezul copilului lui Valerică Găman.

Conform informaţiilor colaboratorului Digi Sport Special, Decebal Rădulescu, cei doi jucători au fost astăzi în Bănie. Ambii fotbalişti sunt în momentul de faţă extrem de curtaţi: de “Budi” s-au interesat CFR şi FCSB, în timp ce fundaşul Astrei e văzut de Ilie Dumitrescu un jucător capabil să joace la orice mare echipă din campionatul intern.

Budescu e pe punctul să semneze rezilierea cu Al Shabab, după plecarea lui Şumudică de la clubul saudit. Deşi tehnicianul l-a sfătuit să îşi găsească un angajament tot în zona Golfului, unde salariile sunt incomparabile prin comparaţie cu Liga 1, mijlocaşul ofensiv pare decis să revină în România.

CFR şi FCSB şi-au manifestat interesul pentru el şi, deşi se părea că întâietate ar avea roş-albaştrii, acum în cursă cu şanse ar putea fi şi Craiova.

În ceea ce îl priveşte pe Cestor, acesta şi-a depus memoriu, după problemele financiare întâmpinate de Astra. El va rămâne aproape sigur liber de contract, astfel că e extrem de tentant pentru echipele de top.

Sursa: Digi Sport

loading...
loading...