Acasă Interviuri EXCLUSIV: Interviu cu tanara interpreta de Muzica populara Andreea Tudor

EXCLUSIV: Interviu cu tanara interpreta de Muzica populara Andreea Tudor

1380
0

TVF Oltenia: Bună ziua și bine te-am găsit dragă Andreea! Să ști că ne face o mare plăcere să te avem invitată astăzi la interviul pe care ni-l oferi nouă, dar și publicului curios să te cunoască. Vom discuta atât despre viața ta, cât și despre proiectele tale muzicale și cu siguranță vom afla o grămadă de informații noi despre tine. Spune-ne cine este talentata solistă de muzică populară Andreea Tudor ?

RECLAMĂ

Andreea Tudor: Hei, dragilor ! Andreea este o fata simpla , cu zâmbetul pe buze mereu, care iubește muzica și viata de artist . Sunt aceeași fata ca la început chiar dacă am evoluat, consider ca trebuie sa rămân același om sa nu uit de unde am plecat.

TVF Oltenia: Ai un talent deosebit de a cânta! Când ți-ai dat seama că muzica este drumul tău? Există un artist care ți-a influențat stilul?

Andreea Tudor: Cariera mea a început acum 5 ani , de la vârsta de 12 ani cant la evenimente. La mine în casa se asculta muzica populara de cand eram mica , iar ușor ușor am început sa fredonez melodiile pe care le auzeam , cantam prin casa pana când mama a decis sa ma ducă la Palatul Copiilor la vârsta de 10 ani , de atunci mi am dat seama că îmi place muzica și am decis sa pornesc pe drumul acesta. Eu am stilul meu , am studiat după mai mulți artiști.

TVF Oltenia: Povestește-ne cum este să fi solistă de muzică populară. Ce senzație este pentru tine și ce ai învățat până acum despre muzică.

Andreea Tudor: Sa fii solista de muzica populara este frumos dar este și greu. Merg la evenimente cu inima plina de bucurie , cu dragul de a canta sa fac lumea fericita. Chiar dacă am fost la multe evenimente, la începutul fiecăruia am mici emoții deoarece vreau ca totul sa fie bine sa ii mulțumesc pe toti.Meseria aceasta este una frumoasa și bănoasa dar are și o parte mai puțin plăcută , pe langa oboseala pe care o acumulez mai sunt si răutăți unde mulți te descurajează deoarece exista multa răutate și invidie. Am învățat ca trebuie sa mi vad de treaba mea,sa mi las loc de buna ziua oriunde pentru ca exista loc pentru fiecare.

TVF Oltenia: Povestește-ne o amintire foarte dragă ție, din toată viața de până acum!

Andreea Tudor: O amintire pe care nu o pot uita niciodată a fost atunci când am fost invitata la un spectacol în satul bunicilor mei prin domnul Marius Magureanu iar acolo m am întâlnit cu prietenul meu Dragoș, cred ca dacă nu aveam acest dar de a canta nu ne mai întâlneam!

TVF Oltenia: Care ar fi trei lucruri pe care toată lumea ar trebui să le cunoască despre tine?

Andreea Tudor: Toată lumea trebuie sa știe ca sunt o fire rușinoasă, emotivă și iubitoare. Când pot sa fac un bine, ajut pe oricine. Îmi place sa socializez sa ma fac plăcută tuturor. Andreea nu este o fata plină de ea , este o fata simplă care vrea sa audă în spatele ei numai vorbe de bine , cu toate ca nu se poate.

TVF Oltenia: Ce model ai in muzica populara?

Andreea Tudor: Dupa cum v-am spus am început sa fac cursuri la Palatul Copiilor. Acolo cantam folclor , piese vechi. Nu pot spune ca nu mi plac dar stilul meu este spre lăutarie, îmi place muzica lăutăreasa. Nu am un model anume dar ascult în special artiștii care canta acest gen.

TVF Oltenia: Care sunt proiectele la care mai lucrezi și ce-ți propui pe viitor?

Andreea Tudor: Lucrez acum la o piesă despre părinți care pe mine ma reprezinta foarte mult. Are versuri emoționante care sper sa ajungă în sufletele multora. Pentru viitor mai am unele piese de scos și multe colaje pentru toți ascultători noștri , cei care ne îndrăgesc.

TVF Oltenia: Cu ce profesor ai lucrat si lucrezi?

Andreea Tudor: Am lucrat cu profesor doar la Școala Populara Cornetti , unde termin anul acesta. Profesoara mea a fost Ioana Dincu căreia ii mulțumesc pe aceasta cale pentru tot ce a făcut pentru mine.

TVF Oltenia: Un gând pentru cei care iți apreciază muzica!

Andreea Tudor:Vreau să mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru încurajare. Nu m am gândit vreodată ca lumea ma va iubii atat de mult. Sunt mulți care îmi urmăresc activitatea iar pe mine asta ma ambiționează sa demonstrez ca pot și mai mult. Îmi doresc ca muzica mea sa răsune în sufletele voastre iar eu voi muncii sa ajung unde mi-au propus sa nu va dezamăgesc.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi iarbă

RECLAMĂ
Articolul precedentEXCLUSIV: Interviu cu tanara interpreta de Muzica populara Ramona Miscu
Articolul următor“Stiai că…