Acasă Interviuri EXCLUSIV: Interviu cu tanara interpreta de Muzica populara Alexandra Andrei

EXCLUSIV: Interviu cu tanara interpreta de Muzica populara Alexandra Andrei

4155
0

TVF Oltenia: Bună ziua și bine te-am găsit dragă Alexandra! Să ști că ne face o mare plăcere să te avem invitată astăzi la interviul pe care ni-l oferi nouă, dar și publicului curios să te cunoască. Vom discuta atât despre viața ta, cât și despre proiectele tale muzicale și cu siguranță vom afla o grămadă de informații noi despre tine. Spune-ne cine este talentata solistă de muzică populară Alexandra Andrei ?

RECLAMĂ

Alexandra Andrei: Alexandra Andrei este o fată simplă și modestă de la țara care și-a dorit dintotdeauna să aibă o carieră frumoasă în muzică. Așa că pentru a-mi urma visul am terminat studiile la Colegiul Național de Arte “Dinu Lipatti” din București, iar în prezent sunt studentă în anul 2 la Universitatea Națională de Muzică din București.

TVF Oltenia: Ai un talent deosebit de a cânta! Când ți-ai dat seama că muzica este drumul tău? Există un artist care ți-a influențat stilul?

Alexandra Andrei: Prima persoană care mi-a descoperit talentul a fost mama mea care mă auzea tot timpul fredonând diferite piese prin casă. Aveam doar 3 anișori pe atunci, dar nimic nu a oprit-o din a-mi face un viitor mai bun. Am început la Școala Populară de Arte, iar cu timpul am evoluat. Nu m-am oprit niciodată din a studia ceva nou. Despre stil pot să vă spun că am cules de la fiecare artist câte-o bucățică și am avut și încă am multe de învățat.

TVF Oltenia: Povestește-ne cum este să fi solistă de muzică populară. Ce senzație este pentru tine și ce ai învățat până acum despre muzică.

Alexandra Andrei:Muzica o consider un dar de la Dumnezeu și nu mulți au norocul să-l primească. Și dacă El a fost atât de darnic cu mine, o să prețuiesc mereu ceea ce am primit. Sunt atât de fericită atunci când cânt și le pot aduce oamenilor un zâmbet pe față. Am învățat că muzica este liniștea mea și că doar cântând pot uita de orice problemă.

TVF Oltenia: Povestește-ne o amintire foarte dragă ție, din toată viața de până acum!

Alexandra Andrei:Cele mai dragi amintiri sunt din perioada copilăriei, nu am una preferată. Doar îmi aduc aminte cât de încântată și entuziasmată eram să urc pe scenă și să le cânt oamenilor cu bucurie în suflet. Când nu știam să am grijă de costumul meu și fugeam dintr-o parte în alta pentru a mă juca, copil fiind.

TVF Oltenia: Care ar fi trei lucruri pe care toată lumea ar trebui să le cunoască despre tine?

Alexandra Andrei:Nu cred că mă încadrez să vă spun 3 lucruri despre mine, dar vreau să știți că sunt o persoană modestă și foarte iubitoare, crescută la țară. Îmi iubesc familia, iubesc muzica și ador natura.

TVF Oltenia: Ce model ai in muzica populara?

Alexandra Andrei: Nu am un model. Fiecare artist are calitățile lui, iar eu îi apreciez în egală măsură pe toți.

TVF Oltenia: Care sunt proiectele la care mai lucrezi și ce-ți propui pe viitor?

Alexandra Andrei: Lucrez la câteva piese care sper să apară cât de curând, iar pe viitor îmi doresc doar să le pot cânta oamenilor până la ultimele mele puteri și să nu mă opresc niciodată din a face asta.

TVF Oltenia: Cu ce profesor ai lucrat si lucrezi?

Alexandra Andrei: În perioada liceului am studiat cu Doamna profesor Loredana Streche, iar în prezent încerc să învăț cât mai multe de una singură.

TVF Oltenia: Un gând pentru cei care iți apreciază muzica!

Alexandra Andrei:Găsiți-vă liniștea în muzică și iubiți-vă frumos!Acesta este gândul meu pentru toți cei care îmi apreciază muzica! Mulțumesc din suflet!

RECLAMĂ
Articolul precedentRomânia ar putea fi forțată să reintroducă armata obligatorie: ”Avem nevoie de zeci de mii de rezerviști!”
Articolul următorMălaiul fiert cu miere vindecă rănile stomacului (ulcer și gastrită). Tuse, bronșită, gripă, reumatism….