Acasă Interviuri EXCLUSIV: Interviu cu tanara interpreta de Muzica populara Adelina Tita

EXCLUSIV: Interviu cu tanara interpreta de Muzica populara Adelina Tita

3878
0

TVF Oltenia: Bună ziua și bine te-am găsit dragă Adelina! Să ști că ne face o mare plăcere să te avem invitată astăzi la interviul pe care ni-l oferi nouă, dar și publicului curios să te cunoască. Vom discuta atât despre viața ta, cât și despre proiectele tale muzicale și cu siguranță vom afla o grămadă de informații noi despre tine. Spune-ne cine este talentata solistă de muzică populară Adelina Tita ?

RECLAMĂ

Adelina Tita: Bună ziua și bine v-am găsit! Mulțumesc din suflet că am fost invitată să iau parte la un proiect așa frumos! Acum lumea și publicul meu frumos o sa știe mai multe despre mine!Eu sunt Adelina Tița. O fata simplă,de la țară! Am crescut intr-o familie simplă, modesta de oameni iubitori și acum, la rândul meu ofer doar zâmbete și fericire oamenilor din jurul meu!

TVF Oltenia: Ai un talent deosebit de a cânta! Când ți-ai dat seama că muzica este drumul tău? Există un artist care ți-a influențat stilul?

Adelina Tita: Mulțumesc mult! Mie îmi plăcea de mic copil sa cant. Țin minte ca stăteam în fața oglinzii și aveam un microfon făcut din cutia de la scobitori și cântam zilnic cu el! In fiecare seară, la noi în casă dădeam spectacol, iar părinții mei erau spectactorii mei, niciodată nu lipseau! Dar cu toate astea, am început să cânt târziu, la vârsta de 14 ani! Și 3 ani mai târziu, am început să cânt la evenimente, o bucurie imensă!

TVF Oltenia: Povestește-ne cum este să fi solistă de muzică populară. Ce senzație este pentru tine și ce ai învățat până acum despre muzică.

Adelina Tita: Este superb! Este minunat să fii în mijlocul oamenilor de fiecare dată! Să vezi cât de fericiți și cât de puși pe distracție sunt mereu! Un sentiment unic! Doar cine știe, înțelege despre ce vorbesc! V-am spus doar partea frumoasă, nu? Este frumos, dar este și foarte greu, obositor! Sunt zile când nu mă simt bine deloc, din cauza oboselii, dar trebuie să ascund asta pentru că am fost angajată să distrez oamenii nu să le dau starea mea. Este greu, dar parca atunci când sunt în mijlocul lor și vad mirii și nuntașii atât de fericiți, îmi trece tot!Din toate astea am învățat că în primul rând trebuie să fii TU în orice situație și să nu te dai bătut!

TVF Oltenia: Povestește-ne o amintire foarte dragă ție, din toată viața de până acum!

Adelina Tita: Nu am doar una ,sunt mai multe… Dar amintirile mele preferate sunt cele din copilărie, ador să stau la povești cu prietenii din copilărie și să ne amintim de năzbâtiile pe care le făceam! Asta mă liniștește cel mai mult!

TVF Oltenia: Care ar fi trei lucruri pe care toată lumea ar trebui să le cunoască despre tine?

Adelina Tita: 1. Indiferent cu ce o să mă încerce viața și cât de greu ar putea să-mi fie , mereu o am zâmbetul pe buze! 2.Cred în Dumnezeu și în minunile lui! 3.Sunt o fire foarte ambițioasă!

TVF Oltenia: Ce model ai in muzica populara?

Adelina Tita: Nu am doar unul, sunt mai mulți! Încerc să mă inspir de la toți colegii pentru dezvoltarea carierei!

TVF Oltenia: Care sunt proiectele la care mai lucrezi și ce-ți propui pe viitor?

Adelina Tita: Avem multe colaje pregătire, însă timpul nu prea ne-a permis, dar iarna asta o să ne mobilizam puțin eu și formația mea și o să facem ca totul să fie bine!

TVF Oltenia: Cu ce profesor ai lucrat si lucrezi?

Adelina Tita: Am început să fac canto la vârsta de 14 ani cu doamna Paula Sâmbrian, iar la vârsta de 16 ani m-am transferat la Liceul de Artă “Marin Sorescu din Craiova” , urmând cursuri de canto cu domnu’ Cosmin Streața și Mihaela Sultan! În prezent studiez “Pedagogia Muzicală” din Târgoviște!Și dacă tot i-am adus în discuție pe oamenii care mi-au fost mentori și prieteni… Vreau să le mulțumesc pentru faptul ca și-au pus amprenta asupra mea! Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

TVF Oltenia: Un gând pentru cei care iți apreciază muzica!

Adelina Tita: Vă mulțumesc din toată inima pentru susținere și pentru faptul ca mereu îmi sunteți aproape! Să fiți sănătoși și împliniți, asta contează cel mai mult! Nu uitați, fără Dumnezeu suntem nimic! Vă pup si va doresc toate cele bune!

RECLAMĂ
Articolul precedentFabulos: Universitatea Craiova + FC U Craiova = Love! Echipa lui Mihai Rotaru și cea a lui Adrian Mititelu, primul pas spre o împăcare istorică și o normalitate în oraș: au negociat să zboare în același avion pentru meciurile din Cupa României!
Articolul următorScene șocante în Galați. Un bărbat a ucis câinele și pisica fostei iubite care nu mai voia să se împace cu el