Acasă Monden “Este fetiță” Maria Constantin și Robert Stoica au făcut anunțul despre bebeluș!...

“Este fetiță” Maria Constantin și Robert Stoica au făcut anunțul despre bebeluș! Cei doi soți sunt în culmea fericirii

538
0

Maria Constantin a făcut o postare specială pe pagina personală de Instagram.

RECLAMĂ

Maria Constantin se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas, indiferent de situație.

De asemenea, blondina este foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu cei ce o apreciază aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute, așa cum a făcut-o și recent.

Interpreta de folclor și soțul ei au participat la evenimentul unor prieteni care urmează să devină părinți curând. Astfel, în cadrul petrecerii, cei doi viitori părinți au aflat dacă vor avea un băiețel sau o fetiță, iar Maria Constantin a imortalizat momentul și a postat totul pe internet, bucurându-se la maxim pentru cei doi tineri care urmează să devină părinții unei fetițe.

„E fetiță”, a scris Maria Constantin, în dreptul imaginii pe care a postat-o pe pagina personală de Instagram.

Bineînțeles, fanii nu au ezitat să ia cu asalt secțiunea de comentarii, iar cei mai mulți au făcut urările de rigoare viitoarei mămici: „Felicitări și sarcină ușoară”, a urat unul dintre internauți.

Maria Constantin nu ar putea ierta niciodată minciunaÎn urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, Maria Constantin a fost extrem de sinceră și a dezvăluit că nu ar putea trece niciodată peste o minciună din partea unei persoane apropiate și nu ar putea ierta o astfel de greșeală.

Vedeta a precizat, însă, că în privința altor nereguli față de ea din partea altor persoane ar putea să se gândească de 2 ori înainte de a ierta, însă acest lucru nu se întâmplă și atunci când este vorba despre minciuni.

„Nu o să iert niciodată minciuna. Orice, dar nu să fiu mințită, asta mă îndepărtează de oricine care face lucrul ăsta față de mine. Dacă m-ai mințit… De aici, cumva și căsniciile mele eșuate, pentru că au existat minciunea, neîncrederea. Bine, e clar, minciuna vine cu neîncrederea la pachet, că dacă nu ai încredere în persoana de lângă tine, clar o minți”, a mai spus Maria Constantin.

sursa:https://www.wowbiz.ro/este-fetita-maria-constantin-si-robert-stoica-au-facut-anuntul-despre-bebelus-cei-doi-soti-sunt-in-culmea-fericirii-20383474?utm_source=fb-cross&utm_medium=kfetele&utm_campaign=https://wowbiz.ro/este-fetita-maria-constantin-si-robert-stoica-au-facut-anuntul-despre-bebelus-cei-doi-soti-sunt-in-culmea-fericirii-20383474&fbclid=IwAR36cmnffSPkJ6tdm421QrE7JyzGWooR7n5ZQHPRnj1gMB-azTIebx0DtNM

RECLAMĂ
Articolul precedent„Am băut vinul cu borcanul. Acum încercăm cu paharul.” Nicu Paleru, impresii după o carieră de 35 de ani în industria muzicală!
Articolul următorEi sunt George Armando, Laurenţiu şi Louis-Justin Marin, cei trei fraţi arestaţi pentru crima din Padina