Acasă Monden Este Armin Nicoară motivul divorțului dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan? Detaliul...

Este Armin Nicoară motivul divorțului dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan? Detaliul pe care mulți l-au observat

598
0

În urmă cu foarte puțin timp am aflat că Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan se pregătesc de divorț, iar el ar fi cel care a luat decizia.

RECLAMĂ

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt împreună de ani buni. Cei doi s-au cunoscut în perioada liceului și au o familie cât se poate de frumoasă.

Care ar putea fi motivul divorțului dintre Rareș Ciciovan  și Georgiana Lobonț

Dincolo de aparențe însă, s-ar părea că între cei doi lucrurile nu merg chiar atât de bine. Deși ambii soți au mers inclusiv în vacanță împreună, cei de la spynews.ro au aflat că Rareș Ciciovan  și Georgiana Lobonț se pregătesc să divorțeze.

Decizia i-ar fi aparținut chiar bărbatului. Acesta a dezvăluit sursei citate că nu este vorba despre o alegere subită, ci din contră, că se gândește de ani de zile la separare.

El nu a dat detalii despre motivele care au dus la ruptura dintre cei doi, însă a explicat că nu se pune problema de vreo împăcare.

Nimeni nu înțelege însă ce s-a întâmplat între cei doi, având în vedere că imaginile de pe conturile de socializare postate în urmă cu doar câteva zile îi arată destul de fericiți împreună.

Există zvonuri care spun că există posibilitatea ca Armin Nicoară să fi fost motivul rupturii dintre cei doi. Mai exact, recent, saxofonistul a făcut câteva dezvăluiri.

Ce spunea Armin Nicoară despre Georgiana Lobonț

Printre altele, el a spus că o place pe nașa sa, Georgiana Lobonț, și mai mult de atât, că ar și săruta-o. Iar afirmațiile nu au fost o greșeală, în condițiile în care artistul le-a mai susținut încă odată.

De asemenea, tot în acel interviu, Armin Nicoară mai spunea că de fel obișnuiește să facă tot felul de complimente femeilor din jurul său.De cealaltă parte, nașul său, Rareș Ciciovan nu ar fi fost deranjat de complimentele și de remarcile făcute la adresa soției ale.

În ciuda acestui lucru, iată că astăzi, Rareș Ciciovan a anunțat divorțul de soția sa, Georgiana Lobonț.

Menționăm faptul că în momentul de față, cuplul se află în Maldive, în vacanță, alături de cei doi copii. Deși Rareș Ciciovan le-a dezvăluit celor de la spynews.ro că nu mai există cale de împăcare între el și soția sa, în imaginile postate de Georgiana Lobonț în urmă cu doar câteva zile, cei doi par destul de fericiți.

sursa:https://www.fanatik.ro/este-armin-nicoara-motivul-divortului-dintre-georgiana-lobont-si-rares-ciciovan-detaliul-pe-care-multi-l-au-observat-20286377?utm_medium=Social&utm_source=FBcrossProTVARMIdivo&fbclid=IwAR2TtEOEPz7aUQg1H0L-cgKTolmc_VVQkHe_06-fVGJvRGC0W_uqIU83zmY

RECLAMĂ
Articolul precedentAmorez înșelat și amendat pentru că i-a transmis obscenități iubitei, pe zidul blocului. Nota de plată
Articolul următorO polițistă a fost lovită violent în cap când a intervenit la un scandal.