Acasă Uncategorized Elevii din Stoicăneşti vor costume populare noi. Au nevoie de votul nostru!

Elevii din Stoicăneşti vor costume populare noi. Au nevoie de votul nostru!

1086
0

Şcoala Gimnazială Stoicăneşti participă cu proiectul „Să nu uităm nicând tradiţiile!” în cadrul programului de responsabilizare socială „Ţara lui Andrei”. Copiii din comuna olteană au nevoie de voturi pe site-ul programului pentru a primi finanţare pentru achiziţionarea de costume populare noi.

RECLAMĂ

Accesând site-ul taraluiandrei.ro, oltenii pot să-i ajute pe copiii din Stoicăneşti pentru a obţine finanţare pentru proiectul lor „Să nu uităm nicicând tradiţiile!”. Elevii şcolii din localitate pot primi 5.000 de euro de la o importantă companie pentru a cumpăra costume populare noi pentru ansamblul de dansuri populare.

 

„Proiectul nostru vizează  schimbarea costumelor populare vechi pentru ansamblul de dansuri populare al şcolii, acestea vechi rămânând în patrimoniul muzeului din comună. Menţionăm că în concursurile în care ansamblul a participat, s-a plecat cu un dezavantaj al punctajului acordat costumelor”, explică profesorul Iulian Zorzoliu, directorul Şcolii Gimnaziale Stoicăneşti.


Intrând şi accesând linkul  http://www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/sa-nu-uitam-nicicand-traditiile!_1441.html daţi o şansă de reuşită acestui proiect, care se află în competiţie cu alte 84 de proiecte din ţară. În acest moment se duce o luptă strânsă de voturi între proiectul copiilor din Stoicăneşti şi un alt proiect, care a mai obţinut o finanţare în anul 2011. Judeţul Olt nu a obţinut până acum o astfel de sponsorizare din partea companiei, în cadrul programului de responsabilizare socială „Ţara lui Andrei”.

sursa: gazetanoua.ro

RECLAMĂ
Articolul precedent„A venit ziua în care Sandu şi Dragomir trebuie să plătească!” Reacţia lui Mititelu după ultima victorie obţinută de Craiova în Instanţă
Articolul următorAsta chiar nu s-a mai intamplat! Vioricăi de la Clejani i-a căzut fusta în direct!