Acasă Stiri „A venit ziua în care Sandu şi Dragomir trebuie să plătească!” Reacţia...

„A venit ziua în care Sandu şi Dragomir trebuie să plătească!” Reacţia lui Mititelu după ultima victorie obţinută de Craiova în Instanţă

778
0

Universitatea Craiova a reuşit să anuleze şi ultimul act efectuat de către Federaţia Română de Fotbal împotriva clubului, respectiv hotărârea Adunării Generale a FRF din 14 mai 2012, prin care s-a validat decizia de excludere provizorie luată de Comitetul Executiv în 20 iulie 2011! Sentinţa, care este una executorie, de drept si produce efecte din 14 noiembrie 2012. Astfel, în acest moment, FC Universitatea Craiova este membru asociat fondator al Federaţiei Române de Fotbal, cu drepturi depline.

RECLAMĂ

Adrian Mititelu a declarat că a sosit ziua pe care o tot anunţa de atâta timp: „E timpul ca Sandu şi Dragomir să plătească”

„Dacă stai să te judeci cu Dragomir şi cu Sandu, atunci distrugi totul. Singura solutie de a scăpa fotbalul de aceşti indivizi este rezolvarea situaţiei penale. Cu asemenea oameni, pot să faci ceva doar dacă le iei drepturile. Ei au comis sute de infracţiuni şi au eludat legea într-un hal fără de hal. Mircea Sandu nu va mai candida, dar el nu mai e preşedinte de opt ani. El e fraudulos pe acolo, el ar pleca şi mâine, dar nu ştie cum să o facă. Mircea Sandu pleacă şi ce face cu datoriile pe care le are acolo? Mircea Sandu nu mai poate nici să plece”, a declarat Mititelu la gsptv.

Mititelu: „A venit ziua în care Sandu şi Dragomir să plătească”

„A venit ziua în care trebuie să plătească. Nu am dorit răul nimănui, dar e o sentinţă mult mai aproape de realitate. Chiar nu doresc răul nimănui, dar era nevoie de o asanare a fotbalului românesc. Au fost toleraţi peste măsură, Sandu şi Dragomir sunt principalii vinovaţi de situaţia în care a ajuns fotbalul românesc. Îi lăsaţi să vă spună numai minciuni şi demagogii şi prostii. Aştia doi au supt fotbalul, l-au distrus”, a mai spus Mititelu.

Patronul Ştiinţei îi acuză şi pe Victor şi Ioan Becali: „Au făcut mai mult rău decât Sandu şi Dragomir”

„Fraţii Becali au făcut poate mai mult rău decât Sandu şi Dragomir. Nu va fi niciun cutremur. Binele pe care l-au făcut Sandu şi Dragomir fotbalului românesc a însemnat distrugerea lui. Ei au case, sunt bogaţi, iar eu mi-am băgat toată averea, mi-am pus casa gaj… Eu nu fac precum alţi patroni din fotbal, care dau banii fotbaliştilor la negru”
, a mai spus Mititelu.

sursa: prosport.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentMiza alegerilor din decembrie. Chestiuni tactice
Articolul următorElevii din Stoicăneşti vor costume populare noi. Au nevoie de votul nostru!