Acasă Stiri Elena Udrea ajunge iar după gratii. Fostul ministru a primit mandat de...

Elena Udrea ajunge iar după gratii. Fostul ministru a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile

602
0

Elena Udrea a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile în dosarul Gala Bute. Decizia instanţei supreme nu este definită, putând fi atacată de avocaţii fostului ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului.

RECLAMĂ

Judecătorul ICCJ a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie privind arestareaa Elenei Udrea în dosarul Gala Bute.

„În baza art.226 raportat la art.223 alin.2 Cod procedură penală şi art.202 alin.1, 3, 4 lit.e Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatei Udrea Elena Gabriela pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data de 25 februarie 2015 până la 26 martie 2015, inclusiv, pentru infracţiunea de luare de mită în legătură cu finanţarea de către MDRT a contractelor încheiate de Termogaz Company S.A. cu UAT Cavnic şi UAT Borsec, pentru infracţiunea de luare de mită în legătură cu plăţile efectuate de Compania Naţională de Investiţii către S.C. Consmin S.A. şi pentru infracţiunea de luare de mită în legătură cu finanţarea de către MDRT a contractelor încheiate de Termogaz Company S.A. şi S.C. Kranz Eurocenter S.R.L. cu UAT Lupeni şi UAT Petroşani, pentru infracţiunea de abuz în serviciu, în legătură cu organizarea „Galei Bute”.

sursa: http://www.romaniatv.net/elena-udrea-ajunge-iar-dupa-gratii-fostul-ministru-a-primit-mandat-de-arestare-preventiva-pentru-30-de-zile_204598.html#ixzz3SlHe8wFQ

RECLAMĂ
Articolul precedentLeo de la Strehaia arunca BOMBA: „Am facut sex cu mama Renatei. Am fost indragostit de ea” Acuzatii de proxenetism
Articolul următorMarius Barcan, noul director de la SCM Craiova