Home Stiri El este adolescentul care a omorât șapte elevi și doi adulți într-o...

El este adolescentul care a omorât șapte elevi și doi adulți într-o școală: „M-am crezut Dumnezeu, apoi m-am transformat intr-un monstru”

362
0
loading...

Autoritățile din Rusia au făcut publice primele imagini cu adolescentul de 19 ani care a făcur masacru. Tânărul a comis atacul armat în şcoala din Kazan, soldat cu nouă victime, între care şapte copii.

loading...
loading...
ucigașul atacului din rusia video

El este adolescentul care a omorât şapte copii şi doi adulţi într-o şcoală din centrul Rusiei. Ilinaza Galyaviev a fost reținut la scurt timp după comiterea crimei.

„M-am crezut Dumnezeu.Pur și simplu am conștientizat asta, iar vara în mine s-a trezit un monstru și am început să-i urăsc pe toți. Eu mereu i-am urât pe toți. Nu încercați să-mi asociați vreo prostie psihologică. Nimeni nu mi-a zis, singur am conștientizat, acum două luni, că sunt Dumnezeu. Inițial i-am spus mamei despre acest lucru. Eu mamă nu am, ea nu-mi este mamă. Nu am părinți, vă urăsc pe toți. Nu am mamă, am renunțat la toți.Femeia care m-a născut nu-mi este mamă”, le-a spus adolescentul anchetatorilor.

Tânărul este fostul elev al școlii în care a dat atacul

Conform presei din Rusia, Ilinaza Galyaviev a absolvit acum patru ani școala în care a comis atacul armat. În luna aprilie, el a fost exmatriculat din colegiu, după ce nu a mai fost la ore din ianuarie 2021.

Ucigașul avea permis de portarmă din data de 28 aprilie 2021. Adolescentul a scris pe contul său de Telegram, cu doar câteva ore înainte de atac, că intenționează să „ucidă un număr mare de deșeuri bio, după care să se sinucidă”.

Aproximativ nouă persoane au fost ucise ieri, dintre care șapte copii. Peste 20 oameni au fost răniți, între care 15 copii. Șase copii sunt internați în spital în stare gravă.

durds: https://www.stirilekanald.ro/ucigasul-atacului-din-rusia-video-20146587?utm_source=fb-post&utm_medium=stirile-kanal-d&utm_campaign=https://stirilekanald.ro/ucigasul-atacului-din-rusia-video-20146587&fbclid=IwAR3am0DCWnhPyosmdJf2Y6TyDHVc6DHYm-ZWL_Oj8i7YFs6wYfwebTrwtJY

loading...
loading...