Acasă Stiri Ei sunt medicii vedetă, acuzați că luau șpagă la Spitalul ”Marius Nasta”...

Ei sunt medicii vedetă, acuzați că luau șpagă la Spitalul ”Marius Nasta” | Celor fără bani le cereau hainele de pe ei sau cuponul de pensie

222
0

RECLAMĂ

Doi medici vedetă au fost reținuți pentru 24 de ore în dosarul luării de mită de la Spitalul ”Marius Nasta”.Cristian Paleru şi Cornel Petreanu, doi dintre cei mai cunoscuţi doctori în chirurgie toracică de la Institutul ”Marius Nasta” au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Ei sunt acuzaţi că au luat mită zeci de mii de euro de la pacienţi, iar denunţul ar fi fost făcut, potrivit surselor Antena 3 CNN, chiar de directorul unităţii medicale, Beatrice Mahler.

Pe lângă cei doi medici, au mai fost reţinute încă două persoane, medici rezidenţi. Când au fost în control acasă la medicul Petreanu, poliţiştii au găsit suma de 50.000 de euro. 

Medicii cereau mită de la pacienţi pentru ca operațiile să fie făcute. Ulterior, sumele de bani erau împărțite şi cu alţi medici. Patru persoane au fost reţinute şi alte patru se află deja sub control judiciar.

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/medici-retinuti-institutul-marius-nasta-mita-686606.html

RECLAMĂ
Articolul precedentFapta incredibilă a unui vasluian. Cum a încercat să mușamalizeze gestul său oribil –
Articolul următorSurse: Muncitorii surprinşi în explozia de la Călimănești, pe Autostrada Moldovei A7, atenţionaţi să nu intre în zona conductei. Nu exista aviz de la Transgaz