Acasă STIRI SPORTIVE Echipa-fantomă cheamă la reunire şi jucătorii fugiţi acum 2 ani » „Au...

Echipa-fantomă cheamă la reunire şi jucătorii fugiţi acum 2 ani » „Au contracte valabile pînă în 2016!”

625
0

UPDATE / Mititelu a intervenit din nou la Radio GSP unde a anunţat că îi aşteaptă la reunire pe jucătorii plecaţi acum doi ani: „În afară de cei 20 de jucători prezentaţi ieri mai am încă 20 de contracte semnate cu jucătorii care mi-au fost luaţi. Nu există nici un act de anulare şi au contracte pînă în 2016. Toţi cei de atunci trebuie să se prezinte la reunire, o să-i chem. Găman, Bărboianu, Costea, absolut toţi”.

RECLAMĂ

UPDATE / Adrian Mititelu a reacţionat la Radio GSP după ce a fost acuzat dur într-un comunicat al unei facţiuni ultra: Această grupare are 12 membri şi liderul ei a fost condamnat 8 luni de închisoare pentru fapte violente. Vrea să iasă în evidenţă, e doar părerea unui individ care nu reprezintă pe nimeni”.

O parte a galeriei Universităţii Craiova, facţiunea „Sezione Ultra 2000”, anunţă într-un comunicat de presă că nu susţine proiectul lui Adrian Mititelu.

Fanii consideră că promisiunea lui Mititelu, conform căreia va ceda clubul suporterilor în momentul în care o să se atingă numărul de 50.000 de membri asociaţi, nu are nici o valoare deoarece acesta a anunţat în mai multe rînduri că nu se va mai implica în conducerea clubului şi de fiecare dată a revenit asupra deciziei.

„Neasumarea responsabilităţii pentru situaţia actuală şi căutarea în permanenţă a altor vinovaţi (unii dintre ei imaginari) ne arată că Mititelu este în continuare o persoană nerealistă şi iresponsabilă, nedemnă să conducă un club de fotbal. Declaraţii de genul «O să mă adresez la ambasada SUA» precum şi faptul că susţine că are 400 de procese pe rol, ne fac să credem că nativul din Booveni a depăşit de mult linia nebuniei şi e doar o chestiune de timp pînă acest lucru va fi certificat şi medical. În concluzie este doar un nou mijloc prin care Mititelu încearcă să se victimizeze, înscrierea unei echipe în Liga a II-a fiindu-i imposibilă din mai multe motive, majoritatea imputabile lui”, se precizează în comunicatul fanilor.

Aceştia susţin că formaţia Universitatea Craiova trebuie să renască fără Adrian Mititelu. „Sîntem de părere că «noul proiect Mititelu» nu mai poate fi acceptat, nu credem în promisiunile de schimbare ale acestuia. Singura soluţie cînd persoana nu se schimbă este să schimbăm persoana. Craiova trebuie să renască obligatoriu fără Mititelu„, se menţionează în comunicatul semnat „Sezione Ultra 2000”.

Săptămîna trecută, un alt grup de suporteri olteni, facţiunea Peuza Sud 97 Craiova, l-a învinovăţit pe Adrian Mititelu de situaţia în care se află clubul. „Considerăm că singura modalitate de salvare a fotbalului craiovean în acest moment ar fi schimbarea acţionariatului Universităţii Craiova cît mai repede posibil”. sursa: gsp.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentREZULTATE FINALE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 DOLJ
Articolul următorCristian Cioaca si-a primit astazi sentinta! A fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea Elodiei!