Acasă Life Style Ea se lupta cu cancerul teminal, soțul o înșela de doi ani....

Ea se lupta cu cancerul teminal, soțul o înșela de doi ani. Shannen Doherty a suferit în tăcere, a divorțat cu discreție, dar acum a ieșit la iveală tot adevărul

279
0

Celebra actriță, Shannen Doherty, a fost înșelată în timp ce ea se lupta cu cancerul. Vedeta din Beverly Hills a intrat în operație la doar câteva ore după ce a aflat că bărbatul pe care îl iubea îi era infidel.Mariajul celor doi s-a destrămat însă rănile provocate de acest lucru sunt încă deschise.

RECLAMĂ

Cum a aflat Shannen Doherty că a fost înșelată

În primul episod al podcast-ului „Let’s Be Clear with Shannen Doherty”, lansat în data de 5 decembrie, actrița în vârstă de 52 de ani a dezvăluit că a suferit o intervenție chirurgicală la creier la scurt timp după ce a aflat că soțul ei, Kurt Iswarienko (în vârstă de 49 de ani), o înșela.

„Am intrat la acea operație dimineața devreme și am intrat după ce am aflat că mariajul mea s-a încheiat, în esență, că soțul meu avea o aventură de doi ani”, a declarat ea. „Era foarte clar că el a vrut să meargă cu mine, dar nu am putut să intru în operație știindu-l acolo. M-am simțit atât de trădată”, a povestit Shannen, citată de usmagazine.com.

Doherty și-a exprimat recunoștința față de cei dragi pentru sprijinul acordat în timpul căsătoriei sale fragile și pentru sportul oferit în lupta sa împotriva cancerului.

„La sfârșitul zilei, m-am simțit atât de neiubită de cineva cu care am fost timp de 14 ani, de cineva pe care l-am iubit din toată inima”, a mai spus ea.

Doherty a solicitat divorțul în luna aprilie 2023, după 11 ani de căsătorie și 14 ani de relație în total. La momentul respectiv, reprezentanta ei, Leslie Sloane, a sugerat că agentul lui Iswarienko a fost implicat în mod intim în separarea celor doi.

„Divorţul era ultimul lucru pe care Shannen şi-l dorea. Din păcate, a simţit că nu i-a rămas altă opţiune. O puteți contacta pe Collier Grimm (n.r. agenta lui Kurt), deoarece este intim implicată”, a declarat atunci impresara actriței, Leslie Sloane.

Conform documentelor depuse la instanță, cuplul sa despărțit încă din luna ianuarie, conform informațiilor înregistrate în acte.

Shannen Doherty, devastată după ce cancerul s-a răspândit la oase

Shannen Doherty, alias Brenda din Beverly Hills 90210, trece prin momente cumplite, anunțând că metastazele s-au răspândit la oase. Diagnosticată cu cancer la sân în 2015, actrița se luptă pentru viața ei, dar știrile din ultimii ani nu au fost deloc îmbucurătoare. În 2020, boala ajunsese în stadiul patru.

„Nu vreau să mor”, este strigătul disperat al actriței Shannen Doherty, într-un interviu pentru revista People, publicat zilele trecute.

„Nu am terminat cu viața. Nu am încetat să iubesc. Nu am încetat să creez. Nu am încetat să sper că voi schimba lucrurile în bine. Pur și simplu… nu am încheiat socotelile”, spune Shannen Doherty, în vârstă de 52 de ani.

Recent, în cadrul unui podcast, Shannen Doherty a povestit despre momentul în care a aflat că este înșelată de fostul soț.

sursa: https://www.bzi.ro/shannen-doherty-a-fost-inselata-in-timp-ce-ea-se-lupta-cu-cancerul-m-am-simtit-atat-de-neiubita-de-cineva-4868031?utm_source=CULTURAL.BZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2P2Ke12XtQJKEpJ08-xF5Ehnfiontoh0wgN6MagtFUVtgm9zx_glEnSUY_aem_AUCgxBPPmhA8I2b3PyRbj3vaIbjAcIlX_MUN3KrolsG2OK_gOyZSyPEvftY9VTnjMxs67I0ozE-jCbTCQe-t37ea

RECLAMĂ
Articolul precedentCelebrul model de la noi a recunoscut relația cu Ion Țiriac, după 8 ani: „Sunt foarte materialistă…Mai bine plâng pe un iaht” Cum a reușit să îi pună capac miliardarului
Articolul următorManelistul Babasha, prima reacție după ce a fost huiduit la concertul Coldplay