Acasă STIRI SPORTIVE ”E foarte bun”. Universitatea Craiova a făcut anunțul despre Gicu Grozav

”E foarte bun”. Universitatea Craiova a făcut anunțul despre Gicu Grozav

134
0

Gicu Grozav (33 de ani) este la final de contract cu Petrolul, care i-a oferit prelungirea.

RECLAMĂ

În timp ce Gicu Grozav este așteptat să semneze un nou contract cu Petrolul, a apărut informația că fostul internațional este dorit de Universitatea Craiova și chiar că sunt negocieri avansate.

Mihai Rotaru susține că Universitatea Craiova nu-l vrea pe Gicu Grozav

Mihai Rotaru susține, însă, că Universitatea Craiova nu l-a luat în calcul pe Gicu Grozav pentru un transfer în Bănie, chiar dacă-l consideră un ”jucător foarte bun”.

Grozav este un jucător foarte bun, dar nu ne-am gândit la el. Este foarte bun, dar nu a fost luat în calcul”, a spus Mihai Rotaru, la Fotbal Club, de la Digi Sport.Patronul Universității Craiova a infirmat și un alt zvon, al posibilei plecări a lui Andrei Ivan.

Ivan nu vrea să plece de la Universitatea Craiova. Noi suntem Universitatea Craiova și nu ne apucăm să spunem la televizor cine pleacă sau cine vine. Nu există nicio discuție cu niciun jucător. Se spune Premier League sau din Bundesliga, astea sunt aberații”, a anunțat Mihai Rotaru.

Lazlo Balint: ”Grozav este aproape să semneze”

Laszlo Balint este convins  că îl va avea pe Gicu Grozav în lot și pentru sezonul viitor.

Sunt jucători care sunt la final de contract, dar din câte știu lui Gicu Grozav i s-a propus prelungirea contractului și este aproape să semneze. Și din câte știu mai sunt și alți jucători în această situație. O să vedem după ultima etapă cine rămâne”, declara Laszlo Balint, la evenimentul de centenar organizat de Petrolul.

sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/e-foarte-bun-universitatea-craiova-a-facut-anuntul-despre-gicu-grozav-2963289

RECLAMĂ
Articolul precedentAdrian Mititelu, scos vinovat pentru retrogradare de un fost antrenor de la FCU Craiova: ”Trebuia să fie exclus!”
Articolul următorMihai Rotaru a intrat în direct și a dat de pământ cu arbitrul Ovidiu Hațegan. ”I se spune `Hoțegan`”