Acasă Monden După trei căsătorii eşuate, Nicoleta Voica a luat o hotărâre! „Dacă mă...

După trei căsătorii eşuate, Nicoleta Voica a luat o hotărâre! „Dacă mă voi mai mărita, o voi face doar cu…”

522
0

Nicoleta Voica a avut trei căsnicii, în urma cărora s-a ales cu doi copii minunaţi: un băiat şi o fată. Dezamăgită şi înşelată în repetate rânduri, mai ales în ultimul mariaj, artista a decis să-şi dedice viaţa ei şi copiilor. Acum însă, s-a sucit. „Dacă mă voi mai mărita, o voi face cu un medic sau japonez!”

RECLAMĂ

Nicoleta Voica este singură de mulţi ani, după trei căsnicii care i-au frânt inima. Are doi copii minunaţi, rezultaţi din ultimul mariaj şi şi-a dedicat viaţa lor, iar în mare parte s-a ocupat de ea şi de cariera ei artistică. N-a mai vrut să audă de angajamente cu acte, a preferat relaţiile fără obligaţii, ca în cazul în care nu iese cum trebuie, să nu mai treacă iar printr-un divorţ. „Nu m-am gândit niciodată la căsătorie, după ultimul divorţ. Dar, dacă ar fi să mă mai mărit vreodată, aş face-o cu un doctor sau un japonez!”, a declarat Nicoleta Voica la Antena Stars.
Îndrăgita artistă are o carieră de invidiat, atât în ţară, cât şi peste hotare, ani în care a strâns multe momente frumoase, altele grele, dar şi peripeţii care i-au marcat viaţa. Una dintre ele i s-a întâmplat la Oradea, pe scenă, când s-a prăvălit în faţa a mii de spectatori. sursa: spynews.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentMESAJUL Părintelui Arsenie Boca PENTRU FEMEILE ÎNSĂRCINATE!
Articolul următorCe a patit un barbat de 70 de ani, care si-a cumparat o „Viagra” chinezeasca. „Mi-a zis sotia sa nu mai vin cu din astea”