Acasă STIRI SPORTIVE După remizele din primele două etape, Gane continuă să spere în salvare:...

După remizele din primele două etape, Gane continuă să spere în salvare: „Încă nu e totul pierdut”

586
0

Ionel „Jerry” Gane, antrenorul penultimei clasate, crede în continuare în şansele Severinului. Elevii săi au recuperat doar un punct faţă de locul care asigură menţinerea în Liga I, dar egalul cu Astra, echipă cu pretenţii de Europa League, a reaprins speranţele oltenilor de la Dunăre.

RECLAMĂ

„Încă un punct important pentru noi. E important pentru că l-am obţinut împotriva ocupantei locului secund, o echipă care a marcase peste 40 de goluri până la acest meci. E un punct binevenit şi meritat. Le-am cerut băieţilor să închidă foarte bine jocul şi să încercăm pe contraatac să punem probleme. Am avut câteva ocazii, nu foarte multe, dar sunt mulţumit că echipa mea a stat bine în teren pe faza defensivă, nu a lăsat spaţii şi, astfel, Astra nu şi-a putut crea ocazii. Ne-a ajutat şi publicul, care a venit în număr foarte mare, faţă de ultimele meciuri, din finalul turului. Pentru noi contează fiecare punct. Cred în continuare în salvarea de la retrogradare. Încă nu e totul pierdut. Cu Astra am făcut încă un pas, nu foarte mare, dar important. Au mai rămas 13 etape, în care vom întâlni şi contracandidatele”, a spus Jerry Gane.

În replică, antrenorul Astrei a declarat că egalul e în defavoarea ambelor echipe: „Am întâlnit o echipă bine organizată. Severinul a jucat cu dorinţa firească de a evada din subsolul clasamentului, noi cu presiunea menţinerii locului doi. A rezultat o remiză albă. Un punct care nu foloseşte nimănui”, a precizat Valentin Sinescu. La meci a asistat şi fostul antrenor al echipei severinene, Marian Bondrea. Acesta se aflase pe bancă la meciul-tur, pe care oltenii l-au încheiat tot la egalitate, scor 1-1.

Amical pentru rezerve
CS Turnu Severin va disputa mâine, de la ora 15, pe Stadionul Termo, un amical cu CS Caransebeş (C4), în care Gane va miza, în special, pe jucătorii care nu au evoluat în primele două etape. „Voi folosi cu predilecţie jucătorii care au evoluat mai puţin sau deloc, pentru a-mi contura şi mai clar opinia în privinţa potenţialul lor”, a explicat Gane. Sursa: prosport.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentO toaletă în formă de capelă, construită în curtea unei biserici de către Mitropolia Olteniei
Articolul următorViorica de la Clejani face dezvaluiri incendiare: “Am castigat 12.000 de euro in 10 minute. Mi-am facut rani pe sani de la cate bancnote de 500 mi-am indesat in sutien”