Home Uncategorized Dupa nasterea fetitei lor, Nicu Paleru si sotia lui abia isi fac...

Dupa nasterea fetitei lor, Nicu Paleru si sotia lui abia isi fac timp pentru a petrece cateva momente singuri

481
0
loading...

De curand, Nicu Paleru a devenit taticul unei fetite, moment maxim de fericire, insa si de o oarecare gelozie. Din cauza ca sotia lui, Cristina, s-a dedicat in tot acest timp cresterii micutei lor, Nicu s-a simtit neglijat.

loading...
loading...

Chiar daca, in timp ce Cristina Paleru se ocupa de cresterea fetitei lor in varsta de opt luni, Nicu Paleru era retinut de proiecte si de concerte, cantaretului i s-a facut totusi dor de momentele in care era doar el singur cu sotia lui.

Cristina Paleru si-a revenit spectaculos dupa nasterea fiicei sale
Nu se pune problema unei crize de gelozie, insa cu siguranta se poate lua in discutie dorinta artistului de a petrece timp cu Cristina.

In timp ce Cristina se conversa cu prietena ei, cantaretul se intretinea cu celalalt barbat
Asa se face ca, recent, Paleru si-a luat sotia si au mers impreuna sa ia pranzul in restaurantul unui centru comercial. Pe fetita lor, Anais, in varsta de opt luni, cel mai probabil ca au lasat-o in grija bonei, asa ca au avut timp suficient sa se bucure unul de celalalt. Paparazzii CANCAN.ro i-au fotografiat pe cei doi in momentul in care plecau de la restaurant, alaturi de un cuplu de prieteni, si se indreptau spre masina.
sursa: cancan.ro

loading...
loading...