Acasă Uncategorized Adriana Bahmuţeanu a petrecut pe manele până la 07.00 dimineaţa

Adriana Bahmuţeanu a petrecut pe manele până la 07.00 dimineaţa

735
0

Chiar dacă n-a făcut Revelionul cu Silviu Prigoană, aşa cum era obişnuită, Adriana Bahmuţeanu s-a distrat pe cinste în noaptea dintre ani. A chefuit într-un local de manele şi a câştigat şi bani. Pentru că a prezentat evenimentul, Bahmu a plecat acasă cu 2.000 de euro.

RECLAMĂ

În ultimii zece ani a petrecut Revelionul cu Silviu Prigoană (49 de ani). Totuşi, nu i-a fost greu să se distreze şi singură. Sau, mai bine spus, doar în compania prietenilor. Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) a fost maestru de ceremonii (MC) la „Hanul Drumeţului”, un restaurant celebru din cartierul Drumul Taberei din Capitală.

Bahmu a întreţinut atmosfera toată noaptea, a prezentat spectacolul oferit de local în noaptea dintre ani şi i-a binedispus pe invitaţi. A ascultat muzică pentru toate gusturile – de petrecere, populară, uşoară, iar pentru acest eveniment Adriana a încasat un onorariu de 2.000 de euro.

Deşi iniţial hotărâse să-şi ia băieţii cu ea, Bahmu a considerat că e mai bine ca aceştia să rămână acasă cu rudele, pentru a nu pierde orele de somn atât de necesare copiilor.

„De cinci ani nu am mai fost la restaurant de Revelion, am stat numai acasă”, ne-a spus vedeta, înainte de petrecere. Aşa că a recuperat din plin Revelionul acesta. Cheful s-a terminat în zorii zilei, aşa că Bahmu a ajuns la copii acasă după 07.00 dimineaţa.
Nu doar Adriana a făcut afaceri de Revelion. Artişti cu state vechi sunt obişnuiţi ca în noaptea dintre ani să câştige bani grămadă. Horia Brenciu, spre exemplu, ar fi câştigat în seara de 31 decembrie 40.000 de euro.

Lazarus, Revelion cu fosta soţie şi actuala iubită

A reuşit performanţa să treacă în 2013 alături de fosta soacră, de fosta nevastă, de băieţelul lor, de fiica din altă relaţie, dar şi de actuala iubită. Luis Lazarus, gazda emisiunii „Pe bune” de la Look TV, a făcut Revelionul într-un restaurant din Poiana Braşov. De câţiva ani, Justiţiarul se luptă din greu să fie aproape de copiii lui, Ana-Beatrice şi Luis-Andrei, în orice condiţii şi cu orice preţ. Chiar dacă acest lucru implică adevărate acrobaţii în viaţa de familie.

Cu ocazia Anului Nou, Lazarus s-a aflat într-o situaţie mai delicată ca niciodată. A stat la aceeaşi masă nu doar cu iubita sa, Goddess Andreea, ci şi cu fosta lui nevastă, Antoanela, cu iubitul acesteia, Victor, dar şi cu fosta soacră. Singura absentă a fost Alina, femeia cu care omul de televiziune o are pe micuţa Ana.

Mandinga, concert de 50.000 € la Baku

Componenţii trupei Mandinga au câştigat, în noaptea dintre ani, cel mai mare onorariu încasat de un artist român la o petrecere de Revelion: 50.000 de euro! Ei au plecat vineri din România cu destinaţia Baku, Azerbaidjan, şi au cântat pentru miile de fani de acolo. Trupa Mandinga a fost solicitată pentru concertul de Revelion de la Baku acum mai multe luni. După participarea la Eurovision, Mandinga a devenit una dintre cele mai populare trupe străine în Azerbaidjan, având chiar şi un fan-club în Baku.

S-au sărutat,pentru audienţă

Lider detaşat de audienţă în noaptea dintre ani la tv a fost Antena 1, cu Revelionul prezentat de Nae şi Vasile şi de Dan Negru. Posturile concurente PRO TV şi Kanal D au încercat să atragă atenţia prin momente senzuale. La postul din Pache Protopopescu, Roxana Ionescu, alias „Mama Natură” a făcut striptease, apoi s-a sărutat pe gură cu sexoasa Nicoleta Luciu şi cu coregrafa Cocuţa. La canalul turcesc, protagoniştii unui sărut impresionant au fost foştii soţi Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu.

Andreea Esca, strălucitoare şi îndrăzneaţă

A strălucit la propriu în noaptea dintre ani. Ştirista de la PRO TV a purtat de Revelion o rochie argintie, cu multe cristale şi paiete. Şi destul de îndrăzneaţă, dacă ţinem seama de decolteul adânc. Ca să se asorteze cu evenimentul şi cu ţinuta, Esca a purtat pe cap o coroniţă cu mesajul „Happy New Year” („La mulţi ani 2013!”, n.r.).

Ilinca Vandici,«metalizată»

Vandici a preferat să poarte o rochie mai serioasă. Nu a atras privirile pe decolteu, ci pe formele frumos evidenţiate de rochia „metalizată”. Ea a făcut Revelionul la un restaurant.

Cristina Şişcanu, superdecoltată

Chiar dacă a făcut Revelionul acasă, alături de soţul ei, Mădălin Ionescu şi de copiii acestuia din primul mariaj, Cristina Şişcanu s-a îmbrăcat foarte sexy şi superdecoltată.

Zăvo s-a distrat până-n zori, cu Răzvan

Zăvoranca şi-a revenit complet. Acum câteva săptămâni era pe perfuzii şi în spitale, dar în noaptea dintre ani a uitat de toate necazurile. De Revelion bruneta a preferat un chef de pomină. Împreună cu iubitul ei, Răzvan Dumitrescu, şi cu o gaşcă mare de amici, Zăvo a chefuit până dimineaţa. S-a îmbrăcat sexy şi s-a maimuţărit cu diverse accesorii.

sursa: click.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentDupa nasterea fetitei lor, Nicu Paleru si sotia lui abia isi fac timp pentru a petrece cateva momente singuri
Articolul următor«Nilă» i-a făcut în ciudă lui Gigi Becali de Anul Nou