Acasă Monden Dupa ea.. potopul! Cantareata de muzica populara Ramona Fabian s-ar rasuci in...

Dupa ea.. potopul! Cantareata de muzica populara Ramona Fabian s-ar rasuci in mormant sa stie ca fratele face acum bani pe urma ei

2090
0

Considerata si cea mai frumoasa cantareata de muzica populara din Ardeal, Ramona Fabian a murit la sfarsitul anului trecut intr-un teribil accident rutier. De atunci, se pare ca fratele ei ca trage din greu sa faca bani pe urma ei.

RECLAMĂ

 

Cantareata de muzica populara Ramona Fabian s-a stins din viata la sfarsitul anului trecut, in urma unui tragic accident de masina. Nimic nu prevestea pe atunci ca cea considerata cea mai frumoasa cantareata de gen din Ardeal avea sa se stinga din viata la varsta de 35 de ani. Acum, doar melodiile au mai ramas de ea, dar se pare ca nici acestea nu mai pot aminti oamenilor cine a fost Ramona Fabian.

Surse din anturajul familiei spun ca fratele ei ar incerca pe cat posibil sa interzica altor cantarete sa-i fredoneze piesele si mai mult decat atat, cere si televiziunilor bani pentru difuzarea pieselor ei.

Ramona avea o relatie de exceptie cu fratele ei, Adi Fabian

Ramona avea o relatie de exceptie cu fratele ei, Adi Fabian

„Sunau oamenii in direct la emisiuni si plangeau efectiv sa auda o melodie de-a Ramonei Fabian, dar nu se putea difuza. Fratele nu mai vrea sa auda nicio piesa de-a ei, fara sa fie rasplatit.” , spun surse din anturajul familiei.

Fratele cantaretei de muzica populara, declarata moarta in urma unui accident rutier

Fratele cantaretei de muzica populara, declarata moarta in urma unui accident rutier

Mai mult, fratele cantaretei ar fi interzis oricarei doamne sau domnisoare, care ar fi intentionat sa-i cante piesele surorii, sa se mai poarte ca ea. Nu au voie cu cozi ca ea, nu au voie cu haine ca ea, nu au voie cu nimic care ar putea aminti cumva de Ramona.

Ramona Fabian a murit la sfarsitul anului trecut, intr-un accident rutier

Ramona Fabian a murit la sfarsitul anului trecut, intr-un accident rutier

Si un interviu daca ii este solicitat fratelui cantaretei, tot contravaloarea unei sume frumoase ar putea fi posibil. De altfel, acesta nu a raspuns solicitarii reporterilor CANCAN.ro, refuzand sa comenteze aceste acuzatii.

Familia Ramonei Fabian l-a indepartat pana si pe cel ce urma sa-i fie sot cantaretei. Logodnicul Ramonei ar fi acum in America, cu serviciul, insa dupa tragicul accident ar fi rupt orice fel de legatura.

Ramona Fabian a murit la varsta de 34 de ani

Accidentul in care a murit Ramona Fabian a avut loc în localitatea Mihai Viteazu, comuna Saschiz, judeţul Mureş. Masina in care se afla interpreta a intrat violent, iar decesul s-a produs pe loc.

Chiar in ziua in care s-a stins din viata, Ramona si Alin, logodnicul ei, au discutat despre casatorie. Aveau planuri mari impreuna, dar n-a fost sa fie! Viata le-a rezervat alta soarta. sursa: cancan.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentCruduta este in culmea fericirii! Iubitul ei, Mihai Costea, la un pas sa dea marea lovitura!
Articolul următorCS “U” Craiova îl vrea pe Achim de la Petrolul