Acasă Monden După ce a scăpat cu poliția de fostul logodnic, Naba Salem a...

După ce a scăpat cu poliția de fostul logodnic, Naba Salem a trecut din nou prin momente de groază! „A vrut să mă arunce de la etaj”

322
0

Naba Salem a trecut din nou prin momente de groază! După ce s-a despărțit cu ajutorul poliției de fostul logodnic, vedeta a trecut din nou prin clipe de coșmar. Bruneta a facut mărturisiri cutremurătoare pentru Spynews.ro. A vrut să o arunce împreună de la balcon.Naba Salem este cunoscută în lumea bună a Capitalei pentru aparițiile sale televizate, dar si pentru look-ul său exotic. După ce vedeta a dezvăluit în exclusivitate pentru Spynews.ro clipele de coșmar pe care le-a trăit, dupa cum spune ea, alături de fostul logodnic, un om de afaceri din Oradea, orașul în care aceasta a copilărit, bruneta șochează din nou! Aceasta spune că după despărțirea de bărbatul care urma să fie tatăl copiilor săi, a hotărât să îi acorde o șansă unui bărbat pe care îl cunoștea de 5 ani de zile și care îi era prieten.

RECLAMĂ

Momente de groază pentru Naba Salem. Ce a salvat-o pe brunetă din mâinile iubitului

Vedeta nu înțelege de ce în viața ei are parte doar de relații eșuate. După ce a transformat o prietenie veche într-o relație, Naba a tras iar lozul necâștigător și a dat de un bărbat cu aceeași tipologie ca fostul logodnic, despre care spunea că era violent. De această dată brunea spune că prietenul care s-a transformat în iubit a vrut să se arunce împreună cu ea de la balcon, nefiind de acord ca aceasta să plece la ea acasă pentru a-și rezolva treburile gospodărești.

„După relația cu fostul meu logodnic, am început o relație cu un bărbat pe care îl cunosc de 5 ani. Eram prieteni și am hotărât să ne dam o șansă. Eram la el acasă și voiam să merg la mine pentru a îmi face curat. Nu locuiam împreună, fiecare în apartamentul lui, însă mai rămâneam pe le el. A început să fie agresiv și violent. Acum, pentru a doua oară, a început să tragă de mine, m-a scos pe balcon, să se arunce împreună cu mine de la etaj. Am avut norocul de a îmi aluneca bluza, aveam o bluză mai larga. El s-a urcat pe balcon și am reușit să scap. Din acel moment s-a terminat, am făcut atac de panică, am plâns în inconștiență.”, a declarat Naba Salem pentru Spynews.ro

Greșala pe care a făcut-o vedeta

La fel ca la fostul iubit, Naba a trecut cu vederea la începutul relației semele care îi arătau că bărbatul nu este bun pentru ea. Vedeta nu înțelege de ce în toate relațiile din viața ei se ajunge la violență și agresiuni. Însă, cu toate acestea, este conștientă ca face alegeri greșite.

„În trecut a mai avut o ieșire agresiva, însă am trecut cu vederea. Nu înțeleg cum am eu numai relații eșuate. Cred că fac alegeri greșite.”, a mai declarat vedeta

Naba a dezvăluit că a fost agresată de fostul iubit în nenumărate rânduri, fapt care a dus la pierderea sarcinii gemelare la 17 săptămâni, în trimestru 2 de sarcină. Din cauza bătailor a ajuns sa fie internată în spital. Bruneta a avut nevoie de spitalizare pentru a-și trata rănile și hemoragia, iar oamenii legii au emis un ordin de restricție împotriva logodnicului.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/dupa-ce-a-scapat-cu-politia-de-fostul-logodnic-naba-salem-a-trecut-din-nou-prin-momente-de-groaza-a-vrut-sa-ma-arunce-de-la-etaj-308500.html

RECLAMĂ
Articolul precedentDănuț Lupu, condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare » Prima reacție a ex-dinamovistului: „Pur și simplu mă duceam la spital”
Articolul următorO mamă se teme pentru viața ei și a copilului său. Fostul iubit și-ar dori răzbunarea, după ce s-au despărțit