Acasă Stiri O mamă se teme pentru viața ei și a copilului său. Fostul...

O mamă se teme pentru viața ei și a copilului său. Fostul iubit și-ar dori răzbunarea, după ce s-au despărțit

394
0

Odette își crește copilul singură, după ea și fostul iubit s-au despărțit. Femeia susține că acesta nu și-a dorit ca fiul lor să vină pe lume și nici nu se implică în creșterea lui. În prezent, bărbatul vrea ca micuțul să fie în grija lui, doar pentru a se răzbuna pe mamă.Odette și iubitul ei s-au despărțit imediat după ce a venit pe lume copilul lor. Femeia spune că fostul partener nu a fost niciodată un bărbat responsabil și, în primă fază, nu s-a bucurat atunci când a aflat că va deveni tată.

RECLAMĂ

Femeia susține că tatăl copilului ar vrea să se răzbune pe ea

Odette a povestit că fiul său are grave probleme de sănătate și că are nevoie de ea mereu, dar fostul partener a încercat să îi ia copilul. Femeia mai spune că acesta a făcut tot posibilul după despărțirea să ia legătura cu ea și chiar să o amenințe.

Cu toate că nu își asumă rolul de tată, după cum afirmă chiar Odette, bărbatul și-ar dori să se împace cu iubita sa, dar ca fiul lor să rămână în grija bunicii materne.

„Aparent, a fost foarte fericit, bucuros, s-a angajat în România, însă scopul lui a fost de a munci șase luni la o firmă, ca să facă un împrumut la bancă. După ce a reușit să facă acel împrumut, și-a dat demisia. Am văzut că nu muncește, eram deja însărcinată în luna a șaptea – a opta, au început deja discuții și neînțelegeri între noi. Cu două săptămâni înainte să nasc, el m-a dat afară din casă, pe mine și pe mama”, a spus Odette, la Acces Direct.

Odette spune că tatăl copilului a încercat să îi ia fiul de lângă eaFemeia a mai povestit și un alt episod neplăcut, asta pentru că bărbatul a alungat-o din casă chiar înainte să nască. Timp de două săptămâni, Odette a stat în casa mamei sale și a insistat ca pe certificat să apară numele său în dreptul tatălui.
Cu toate acestea, tatăl copilului nu s-ar interesa deloc de el, ci din contră, ar fi încercat să îi facă rău atât fiului său, cât și mamei sale.
„Mi-a spus că el nu stă la masă cu o țărancă din Suceava. Noi locuiam în București în acea perioadă. Am stat la mama două săptămâni (….) A insistat foarte mult să trec copilul pe numele lui, pentru că, încă, la școală, copiii sunt priviți într-un anumit fel dacă nu este trecut tatăl. Am zis că este bine să fie trecut, chiar dacă nu se va ocupa de el”, a mai spus femeia, la Acces Direct.

sursa:https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/acces-direct-o-mama-se-teme-pentru-viata-ei-si-a-copilului-sau-fostul-iubit-siar-dori-razbunarea-dupa-ce-sau-despartit-video-308685.html

RECLAMĂ
Articolul precedentDupă ce a scăpat cu poliția de fostul logodnic, Naba Salem a trecut din nou prin momente de groază! „A vrut să mă arunce de la etaj”
Articolul următorMiere de albine cu cătină, rețeta miraculoasă pentru 45 de boli ==>