Acasă STIRI SPORTIVE DRAMĂ ÎN SPORTUL ROMÂNESC! MIHAI LEU, BOLNAV DE CANCER?

DRAMĂ ÎN SPORTUL ROMÂNESC! MIHAI LEU, BOLNAV DE CANCER?

793
0

Mihai Leu ar fi descoperit, de curând, că este bolnav de o formă de cancer rară. Tumora s-ar fi dezvoltat destul de mult a apărut în zona rectului. Leu a ţinut însă să precizeze că starea lui de sănătate este bună. Zvonul că acesta ar suferi de o formă rară de cancer a fost infirmat de fostul campion mondial la box profesionist.

RECLAMĂ

”Îi asigur pe toţi cei care mă cunosc că mă simt foarte bine. Medicii mi-au spus că sunt perfect sănătos. Acum,  sunt acasă, la Hunedoara, unde mă recuperez după o operaţie la rect. De la o zi la alta recuperarea decurge tot mai bine. A fost o intervenţie chirurgicală reuşită şi ţin să le mulţumesc doctorilor pentru profesionalismul de care au dat dovadă”, a ţinut să precizeze Mihai Leu pentru Sportnews.ro.

S-a retras din box în urma unei accidentări, fără să fie vreodată înfrânt. După ce a renunțat la box a început apoi să concureze ca pilot de raliu, unde a devenit campion național în 2003, iar acum este managerul unei echipe ce concurează în Campionatul Național de Raliu.

RECLAMĂ
Articolul precedentTrei cazuri de HIV depistate în Dolj
Articolul următorMarcel Toader, dezvaluiri din intimitate: „Ne place in camera”