Home STIRI SPORTIVE Drama campioanei României la fitness. Ce a păţit Ramona Erturk în copilărie:...

Drama campioanei României la fitness. Ce a păţit Ramona Erturk în copilărie: “Am plâns luni întregi”

111
0
loading...

Campioana României la fitness, Ramona Erturk, a dezvăluit drama trăită în copilărie. La vârsta de şase ani, ea a fost agresată, iar urmele lăsate au fost adânci.

loading...
loading...

Sportivii ascund răni nevăzute de multe ori. Campioana României la fitness, Ramona Erturk, a avut curajul să spună ce a păţit în copilărie, după ce a fost urmărită de un străin. 

„Am avut un semi-viol, a fost o poveste peste care am trecut foarte greu. Aveam 6 ani. Veneam de la grădiniţă, mă duceam acasă. Şi, când eram în parc, îl simţeam în ceafă. Era cineva care mă tot urmărea. Eu, în mintea mea de copil, nu am dat importanţă. La un moment dat m-a abordat, m-a întrebat unde este discoteca din oraşul nostru. M-a făcut să îl duc foarte aproape de locul respectiv. Pe faleză nu era nimeni. Practic am fost bătută câteva ore în şir, m-a trântit cu capul de zid.

A fost o tortură şi îl rugam cu toată puterea mea să mă lase. Pur şi simplu mi se derula o teroare, efectiv o teroare, simţeam că nu o să mai trec de momentul ăla. Plângeam atât de tare, ţin minte că timpul se termina acolo. Am avut nişte trăiri greu de digerat pentru un copil.

Coşmarul s-a terminat când şi-a terminat treaba. M-a luat de mână, încerca să fie cât mai amabil, ca si când nimic nu s-ar fi întâmplat. Am plâns luni întregi. Psihologii mei erau părinţii mei. Toate fetele care trec prin asta au nevoie de aşa ceva. Nu a fost închis, se află în libertate. L-am reîntâlnit peste ani de zile, nu a fost ok”, a declarat Ramona Erturk în cadrul emisiunii „Chefi la Cuţite”. sursa: https://www.telekomsport.ro/drama-campioanei-romaniei-la-fitness-ce-a-patit-ramona-erturk-in-copilarie-am-plans-luni-intregi-20080482?utm_source=cancan-hp&utm_medium=cross&utm_campaign=Cross

loading...
loading...