Home STIRI SPORTIVE Dorinel Munteanu i-a cerut demisia lui Cosmin Contra! ”A făcut naționala după...

Dorinel Munteanu i-a cerut demisia lui Cosmin Contra! ”A făcut naționala după ureche!”

100
0
loading...

România – Suedia 0-2 | Dorinel Munteanu, care are încă cele mai multe selecții la echipa națională, fost membru de marcă al Generației de Aur, a dat de pământ cu Cosmin Contra după eșecul lamentabil cu Suedia

loading...
loading...

Munti a spus, printre altele, că actualul selecționer nu trebuie demis de către FRF, ci că el însuși trebuie să facă acest pas. Asta chiar dacă mai păstrăm șanse de calificare, prin Liga Națiunilor.

”Echipa noastră națională n-a avut un nucleu de bază în aceste preliminarii. Eu am spus-o mereu. Un nucleu pe care să se poată baza, chiar dacă nu jucau la echipele de club. Mereu am făcut naționala după ureche, după niște principii pe care eu nu le-am înțeles. Suntem cu toții dezamăgiți”, a spus Dorinel Munteanu, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea Digi Sport Special.

Dorinel Munteanu i-a mai reproșat lui Contra și faptul că a schimbat sistemul de joc de mai multe ori pe durata acestei campanii de calificare. ”Cosmin trebuia să facă cel mai bun 11 în aceste preliminarii. Am schimbat sistemul de joc de vreo patru ori.

Nu putem face un pas în față dacă schimbi mereu sistemul și echipa”, a mai spus Munteanu.

Dorinel Munteanu despre viitorul lui Contra pe banca naționalei. ”Vreți să mă provocați?”

Tehnicianul a mai precizat și că jucătorii au o parte importantă de vină. ”Jucătorii trebuiau să se motiveze personal, să văd o explozie de orgoliu din partea lor. Din păcate, n-a fost așa”, a mai spus Munti.

Chestionat dacă oficialii FRF trebuie să nu-l mai lase pe Contra să fie selecționer și în play-off-ul Ligii Națiunilor, Dorinel a replicat:

”Vreți să mă provocați? Nu cred că trebuie demis. Trebuie să vină asta din oficiu. Din moment ce Cosmin crede că toată lumea are ceva cu el, nu e un semn bun”, a mai spus Munteanu, la Digi Sport.

Sursa: digi sport

loading...
loading...