Home STIRI SPORTIVE Dorel n-ar zice NU Severinului

Dorel n-ar zice NU Severinului

644
0
loading...

La începutul acestei luni, fostul component al Universităţii Craiova chiar s-a antrenat câteva zile cu CS Turnu Severin, însă problemele financiare cu care se confruntă echipa din oraşul natal l-au determinat să stea departe de nou-promovata din Oltenia.
Deşi n-a primit vreo oferă, Stoica n-ar spune nu în cazul unui proiect serios la malul Dunării.

loading...
loading...

Mi-aş dori mult ca CS Turnu Severin să evite retrogradarea. Din păcate, echipa se confruntă cu ceva probleme financiare. Am participat şi eu la câteva antrenamente, însă nimic mai mult. Sper să se găsească soluţii pentru salvarea echipei. Dacă se doreşte cu adevărat, cred că se vor găsi. Sunt şi în Severin destui oameni de afaceri care pot susţine echipa. Dacă aş primi o ofertă concretă, normal că nu aş refuza-o.
Dorel Stoica

«De la 1 februarie sunt liber»

Deşi n-a mai jucat un meci oficial din aprilie, jucătorul născut pe 15 decembrie 1978 crede că mai poate face faţă în Liga I.

Nu am mai jucat de ceva vreme, dar mă simt capabil să evoluez în Liga I. De la 1 februarie sunt liber de contract şi pot semna cu orice echipă. Aştept oferte! Abia aştept să revin pe gazon. Am urmărit în această perioadă meciurile echipei naţionale, care joacă din ce în ce mai bine cu nea Piţi. Îmi place şi jocul Stelei, chiar dacă a pierdut drastic cu Stuttgart. Se mai întâmplă. Sunt convins că se va califica la Copenhaga.
Dorel Stoica

Neagă că a fugit cu banii arabilor

Stoica a vorbit şi despre perioada nefastă de la Al Shorta Damasc, echipă antrenată de Vali Tiţa, fostul său antrenor de la Dierna Orşova.

N-am putut să stau decât o lună acolo. Am semnat pe şase luni, dar nu am luat niciun ban, nici măcar la semnătură. Am citit că am fugit cu 10.000 de euro. Nişte minciuni! Aş vrea să stau faţă în faţă cu cel care a zis asta. Am plecat pentru că stăteam într-o zonă de conflict. La doi kilometri zburau bombele. Nu mă puteam concentra la fotbal când auzeam raidurile şi am decis că e mai bine să mă întorc acasă, să stau în linişte. Chiar şi nea Vali a plecat între timp în Iordania.
sursa: editie.ro

loading...
loading...