Acasă Stiri Dolj: Şef din Inspectoratul pentru Controlul în Transportul Rutier, reţinut după ce...

Dolj: Şef din Inspectoratul pentru Controlul în Transportul Rutier, reţinut după ce ar fi luat mită

454
0

Inspectorul șef judeţean Dolj din Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier şi un inspector de trafic au fost reţinuţi, joi, după ce au cerut şi primit 5.000 de euro de la patronul unei firme, pentru ca acesta să nu fie sancţionat contravenţional, potrivit DNA.

RECLAMĂ

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) susţin că, în perioada 2-7 noiembrie, Sorinel Beșteliu, în calitate de inspector șef judeţean Dolj în cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, şi Marius Sîrbu, inspector de trafic, au cerut şi primit 5.000 de euro de la patronul unei societăţi de transport marfă.

În schimbul acestor bani, cei doi i-ar fi promis patronului că, în perioada noiembrie-decembrie, îi vor determina pe angajaţii din cadrul instituţiei să nu aplice sancţiuni contravenţionale societăţii de transport marfă, susţin anchetatorii.

Celor doi angajaţi din cadrul Inspectoratului pentru Controlul Traficului Rutier li s-au adus la cunoştinţă învinuirile, iar procurorii au dispus joi reţinerea lor, pentru luare de mită și trafic de influență.

Ei urmează să fie prezentaţi Tribunalului Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier este subordonat Ministerului Transporturilor.sursa: rtv.net

RECLAMĂ
Articolul precedentMititelu vrea la Severin, FRF îl trimite la Petroşani
Articolul următorCalafat: SOC !!! CONSILIER CALAFETEAN SUSPECTAT CA AR FI COLABORAT CU SECURITATEA