Home STIRI SPORTIVE Doi lideri de la Universitatea Craiova, în pericol să fie dați afară...

Doi lideri de la Universitatea Craiova, în pericol să fie dați afară după ultimul transfer făcut de Mihai Rotaru! Ce decizie au luat oficialii din Bănie

175
0
loading...

Universitatea Craiova l-a transferat pe Gjoko Zajkov, un fundaș central care a jucat al EURO, iar doi lideri din lotul lui Eugen Neagoe sunt în pericol să fie dați afară de la trupa din Bănie.

loading...

Doi lideri de la Universitatea Craiova, în pericol să fie dați afară după ultimul transfer făcut de Mihai Rotaru

După ce l-a cumpărat pe Alexandru Ișfan de la FC Argeș, Mihai Rotaru l-a adus în Bănie și pe Gjoko Zajkov, un fundaș central macedonean care a semnat un contract valabil două sezoane și jumătate cu trupa pregătită de Eugen Neagoe.

După transferul lui Gjoko Zajkov, apărarea lui „Geană” s-a aglomerat, iar doi dintre liderii din defensiva Universității Craiova sunt în pericol să părăsească formația din Bănie.

Eugen Neagoe are patru fundași centrali în lot, iar Gjoko Zajkov se va bate pentru un post de titular în defensiva Universității Craiova cu Bogdan Mitrea, Raul Silva, Valerică Găman și Paul Papp. Pe lângă experimentații apărători, „Geană” poate apela și la serviciile lui Vladimir Screciu, cel care a fost fundaș central în majoritatea meciurilor din sezonul 2022  – 2023.

Deși sunt cinci jucători care pot juca pe postul de fundaș central, doar doi dintre aceștia sunt în pericol să fie dați afară de Mihai Rotaru. Conform Fanatik, Paul Papp și Valerică Găman sunt cei doi apărători de pe lista neagră a oficialilor Universității Craiova.

Paul Papp și Valerică Găman nu au primit o ofertă de prelungire a contractelor

Paul Papp și Valerică Găman au intrat în ultimele luni de contract cu Universitatea Craiova, iar oficialii din Bănie iau în considerare posibilitatea de a se debarasa de unul dintre ei în perioada următoare, anunță sursa citată mai sus. Mai mult, cei doi apărători nu au primit o ofertă de prelungire a contractelor până în prezent, semn că nu există interes ca aceștia să continue la formația condusă de Eugen Neagoe.

Paul Papp (33 de ani) a semnat cu Universitatea Craiova în august 2020 din postura de jucător liber de contract, după ce plecase de la Sivasspor. Fundașul central cotat de site-urile de specialitate la 650.000 de euro a jucat în 67 de meciuri pentru formația din Bănie și a dat trei goluri.

Valerică Găman (33 de ani) a ajuns la Universitatea Craiova pe 1 iulie 2021 după ce se despărțise de Astra Giurgiu. Apărătorul cotat de site-urile de specialitate la 300.000 de euro are 35 de apariții în tricoul oltenilor și două goluri.

sursa:https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/doi-lideri-de-la-universitatea-craiova-in-pericol-sa-fie-dati-afara-dupa-ultimul-transfer-facut-de-mihai-rotaru-nu-li-s-a-propus-prelungirea-contractelor-19581244

loading...