Acasă Monden Doi foști concurenți de la Mireasa, prezenți la înmormântarea lui Gabi Stângau....

Doi foști concurenți de la Mireasa, prezenți la înmormântarea lui Gabi Stângau. Cine i-a adus un ultim omagiu

588
0

Ieri, Gabi Stângău a fost condus pe ultimul drum. Sute de persoane au participat la înmormântare, de la familie, prieteni, până la colegi de breaslă. Lăutarii au organizat un moment emoționant în memoria lui, iar printre cei care au fost prezenți s-au numărat și doi foști concurenți de la Mireasa, apropiați de familia violonistului.

RECLAMĂ

După trei zile în care l-au plâns pe Gabi Stângău, a fost înmormântat ieri. La slujbă au venit sute de persoane, care au vrut să îi aducă un ultim omagiu. Cei care l-au cunoscut au doar cuvinte de laudă la adresa lui și sunt șocați de modul în care a murit.

Doi foști concurenți de la Mireasa i-au adus un ultim omagiu lui Gabi Stângău

În mediul online, au circulat o mulțime de imagini de la înmormântarea lui Gabi Stângău. Colegii de breaslă au postat, la rândul, videoclipuri de la slujbă. Petrică Nemeș, câștigătorul sezonului 4 de la Mireasa, este unul dintre cei care au mers să îi aducă un ultim omagiu, el fiind coleg cu breaslă cu Gabi Stângău și tot din Maramureș.

„Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească”, a scris Petrică Nemeș, pe Instagram, în dreptul unor imagini de la mormântul lui Gabi Stângău.

Prezent la slujba de înmormântare a fost și Marian Pavel, fost concurent de la Mireasa, sezonul 3. Tânărul este tot din Maramureș, iar Gabi Stângău i-a fost coleg. Și el i-a adus un ultim omagiu și s-a numărat printre cei care au cântat o melodie tristă în memoria lui.

„Ultima melodie pentru colegul nostru”, a scris Marian Pavel, pe Instagram.

Moment impresionant la înmormântarea lui Gabi Stângău

Cei care l-au cunoscut, dar și oameni simpli, șocați de cum a murit, l-au condus pe ultimul drum pe Gabi Stângău ieri. Lăutarii au vrut să îi aducă un omagiu, dar ușor diferit și să își exprime durerea pierderii colegului lor prin interpretarea unor melodii triste. A fost pentru ultima dată când viorile au cântat pentru artist.

Soția lui, cu care era împreună de aproape opt ani, și mama lui rămasă văduvă sunt distruse de durere. Cele două au stat pe toată durata slujbei lângă sicriu și s-au dezlipit cu greu de violonist. Citește și:

SURSA https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/doi-fosti-concurenti-de-la-mireasa-prezenti-la-inmormantarea-lui-gabi-stangau-cine-ia-adus-un-ultim-omagiu-foto-329236.html

RECLAMĂ
Articolul precedentMama lui Gabi Stângău a plâns în hohote la înmormântarea lui. Femeia și-a pierdut fiul, după ce soțul ei a murit
Articolul următorActrita Carmen Tanase desfiinteaza toate „pitipoancele”: „Au cioc de rata, bot de rata si arata toate la fel!