Acasă STIRI SPORTIVE Documente şi mărturii care nasc o întrebare Unde este palmaresul Ştiinţei? Dinel...

Documente şi mărturii care nasc o întrebare Unde este palmaresul Ştiinţei? Dinel pretinde că e la el şi vrea să-l doneze Municipalităţii!

556
0
DINEL NUŢU STAICU: „Eu ştiu ce cunoaşte nea Mitică de la Ligă şi mi se pare foarte normal ca acest palmares să rămână la Craiova şi să fie doar al craiovenilor“

În problema palmaresului Universităţii Craiova s-a emis ipoteza că până în 1994 el ar trebui să fie considerat ca aparţinând SC Universitatea Craiova. Adrian Mititelu a reacţionat prompt, nici nu încape discuţie, actualul SC U Craiova nu are nimic de-a face cu vechiul SC U Craiova. Mai nou, un set de 26 de documente postate pe site-ul suportercraiova.wordpress.com susţine o nouă ipoteză, anume că palmaresul actualei FC U Craiova, continuatoarea în timp a AS FC Universitatea Craiova (fondată în data de 4 iulie 1994) s-ar fi pierdut – fie şi din neglijenţă, odată cu reorganizarea acestei asociaţii, în anul 2001.

RECLAMĂ

 

O reorganizare neglijentă

 

În 2001, SC FC Universitatea Craiova a preluat de la AS FC Universitatea Craiova următoarele: drepturile federative ale jucătorilor, certificatul de identitate sportiva, activitatea sportivă şi licenţa.

Documentele postate pe site-ul respectiv nu conţin nicio referire la vreo preluare a palmaresului Universităţii Craiova.

Din 2001 încoace, fiecare patron a trecut echipa de pe o societate pe alta în funcţie de „interesele fiecăruia de a scăpa de datorii sau litigii“. În aceste documente, prezentate de Adrian Mititelu în anul 2012, „nu regăsim cea mai importantă probă – cedarea palmaresului de către Clubul Sportiv Universitatea Craiova“, se arată pe www.suportercraiova.wordpress.com. Dacă nu l-a cedat, înseamnă că el a rămas la AS FC (societatea care a funcţionat până în anul 2001).

 

Mărturia lui Dinel

 

La data de 23 mai 2012, Dinel Nuţu Staicu a mirosit, din puşcărie, că e rost să pluseze la capitolul imagine, imediat ce FRF a anunţat că e un loc disponibil pentru Universitatea în liga a doua.

El a anunţat la acea dată că palmaresul e la el şi nu la Mititelu (în 2004 îi vânduse echipa lui Mititelu pe 500.000 de euro), căruia totuşi îi cedase echipa, şi că doreşte ca orice deţinut cu remuşcări să doneze acest palmares autorităţilor locale: „Eu ştiu ce cunoaşte nea Mitică de la Ligă şi mi se pare foarte normal ca acest palmares să rămână la Craiova şi să fie doar al craiovenilor. Niciodată nu voi formula o astfel de pretenţie financiară pentru palmares şi nici fiscul nu ar trebui să ceară vreun cent pentru el. Vreau să fiu clar: chiar dacă am acest palmares, eu, Dinel Staicu, vă spun răspicat că nu mă voi mai implica vreodată în fotbal sau în alte noi afaceri în România“ (declaraţie pentru ProSport).

Aşadar, însuşi mentorul lui Adrian Mititelu de acum mulţi ani, vine să confirme indirect că e legitimă ipoteza palmaresului pierdut la începutul anilor 2000.

 

Olguţa: „Adrian, nu ai nicio dovadă!“

 

Nici Lia Olguţa Vasilescu nu crede că palmaresul e la Adrian Mititelu. Primăriţa tocmai a postat pe facebook o epistolă pe marginea acestui subiect, cu adresant Adrian Mititelu: „Cum dovedeşte Mititelu că are palmaresul dinainte de ’94? Cu cererea primăriei, semnată de mine şi de secretar, de a ne constitui parte civilă în procesul cu FRF…  Ok! Ne-am răzgândit, în lumina noilor documente, prezentate pe această pagină, de suporteri care au cercetat în amănunt. Adevărul este, dragă Adrian, că nu ai nicio dovadă că palmaresul Maximei ar fi în buzunarul tău“. După care, Olguţa face o dezvăluire uluitoare – dacă tot nu-i merge cu ea, Mititelu ar face presiuni asupra consilierilor (probabil în perspectiva şedinţei de consiliu local de joi, 4 iulie 2013): „Iar intoxicările astea de Harap Alb mă fac şi mai exigentă! ŞI TE ROG SĂ NU NE MAI AMENINŢI CONSILIERII! DACĂ EU NU TE-AM LUAT ÎN SERIOS, NU ÎNSEAMNĂ CĂ ALŢII NU POT FACE PLÂNGERE!“ sursa: micapi.ro

 

P.S. Depoziţia lui Dinel vizavi de palmaresul Universităţii: http://www.prosport.ro/fotbal-intern/palmaresul-craiovei-e-la-mine-dinel-staicu-vorbeste-de-dupa-gratii-despre-universitatea-el-a-vandut-craiova-pentru-500-000-de-euro-9660821

RECLAMĂ
Articolul precedentBREAKING NEWS: A murit fostul premier Radu Vasile
Articolul următorPentru prima dată la prezidiu din noua postură Genoiu, viceprimar aproape unanim