Acasă Stiri Directorul Antena TV Group urmărit penal de DNA pentru şantaj. El a...

Directorul Antena TV Group urmărit penal de DNA pentru şantaj. El a fost reţinut pentru 24 de ore

576
0

UPDATE 19.57: Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a fost reţinut de procurorii anticorupţie pentru 24 de ore.

RECLAMĂ

DNA a început urmărirea penală împotriva lui Sorin Alexandrescu, directorul Antena TV Group  pentru infracţiunea de şantaj. Potrivit DNA, Sorin Alexandrescu a şantajat o companie privată să semneze un contract comercial. Antena TV Group este compania care deţine licenţele de operare a posturilor “Antena 1”, “Antena 2”, Euforia Lifestyle TV” si “GSP TV.

”În perioada 16 aprilie – 24 mai 2013, inculpatul Alexandrescu George Sorin, director general al ANTENA TV GROUP, a constrâns un administrator al unei societăţi comerciale să semneze un contract în condiţii prestabilite, impuse de inculpat, sub ameninţarea că, în caz de refuz, va da în vileag fapte presupus compromiţătoare pentru persoana în cauză. Dosarul a fost constituit ca urmare a denunţului părţii vătămate”, se arată în comunicatul DNA.

Antena TV Group are un diferend din 2012 cu operatorul de cablu RCS-RDS. DNA nu a precizat dacă acest dosar vizează acest conflict. Antena 3 televiziune din candrul aceluiaş trust media susţine că acest dosar de şantaj a pornit de la o plângere făcută de către operatorul de cablu RCS-RDS. sursa: gandul.info

RECLAMĂ
Articolul precedentPreşedintele Camerei Comunelor a Marii Britanii, impresionat de localitatea Podari, renumita prin monitorizarea video pe uliţele satului
Articolul următorBREAKING NEWS Gabi Tamaş, ridicat de Poliţie, după ce a făcut scandal în Bucureşti: „Era în stare avansată de ebrietate”