Home STIRI SPORTIVE Detaliile triste din spatele plecării lui Bergodi de la Universitatea Craiova: “Era...

Detaliile triste din spatele plecării lui Bergodi de la Universitatea Craiova: “Era prezent doar fizic”

74
0
loading...

Cristiano Bergodi (56 de ani) a demisionat din funcția de antrenor principal al Universității Craiova, după eșecul în fața Chindiei, 0-1. Corneliu Papură (47 de ani) a preluat rolul de interimar în Bănie.

loading...
loading...

Nimic nu anunța plecarea lui Bergodi de la Universitatea Craiova, după startul fulminant de campionat. Cu șapte victorii în tot atâtea meciuri, oltenii visau la un nou titlu în Bănie, după 30 de ani. Cu două înfrângeri în ultimele trei etape, avântul oltenilor s-a mai domolit. Gruparea de pe Oblemenco a rămas și fără antrenor, însă nu rezultatele, ci problemele familiale l-au făcut pe tehnicianul italian să se întoarcă în țara natală.

Marcel Popescu, managerul general al Universității, a vorbit despre necazurile care l-au măcinat pe Bergodi în ultima perioadă: “Aici nu s-a întâmplat nimic. La el în familie s-au întâmplat lucruri pe care, fără acordul lui, nu pot să le spun. Lucruri care trebuie să aibă o decenţă minimă. Problemele care l-au măcinat în ultimul timp pe Cristiano. E vorba de mama lui“, a declarat oficialul vicecampioanei la ProX.

Cristiano Bergodi și-a pierdut tatăl în acest an

Fostul tehnician din Bănie are un an foarte dificil. Vestea îmbolnăvirii mamei sale a venit la câteva luni după ce și-a pierdut tatăl. Aceste lucruri l-au împiedicat pe Bergodi să fie concentrat 100% la Craiova.

Aş vrea să spun un singur lucru. Aici nu trebuie să fim lacrimogeni sau să încercăm să intrăm în sufletele oamenilor. A avut un accident, este la pat, a vrut să îl vadă. Dacă pleca două săptămâni, intră în carantină. Când se întorcea nu putea să intre aici. O serie întreagă de probleme. Gândul era acolo.

Îşi pierduse tatăl la sfârşitul lui februarie – martie, îl apăsa teribil. Ne-a spus: <<Eu nu mai pot, degeaba sunt aici fizic, dacă sufletul şi inima mea sunt acolo>>. Era o neîmplinire. A considerat că este mai bine să plece pentru că era prezent doar fizic“, a adăugat Marcel Popescu.

  • Cristiano Bergodi a fost numit antrenor la Universitatea Craiova pe 7 mai 2020.
  • În sezonul trecut, italianul de 56 de ani s-a luptat la titlu până în ultima etapă, când a jucat “finala” campionatului, cu CFR Cluj, scor 1-3.
  • Craiova este a șaptea echipă din România pe ca o antrenează Bergodi, după FC Național, Rapid, Poli Iași, FCSB, ASA Târgu Mureș și FC Voluntari. sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/detaliile-triste-din-spatele-plecarii-lui-bergodi-de-la-universitatea-craiova-era-prezent-doar-fizic-949540?fbclid=IwAR2d9hbH_po12ee6IoC4mkPZ5dmTUgZ8lv17EWqUOoWKy7XZNA93rUPP86U

loading...
loading...