Acasă Monden Destinația fabuloasă de vacanță pe care a ales-o Lidia Buble! Costă aproape...

Destinația fabuloasă de vacanță pe care a ales-o Lidia Buble! Costă aproape 3.000 euro pe noapte și peisajul îți taie răsuflarea

456
0

Destinația fabuloasă de vacanță pe care a ales-o Lidia Buble! Costă aproape 3.000 euro pe noapte și peisajul îți taie răsuflarea

RECLAMĂ

Lidia Buble și-a uimit fanii cu noua destinație de vacanță pe care a ales-o! Artista nu s-a uitat la bani și a scos din buzunar oricât pentru a se bucura de un mic colț de rai. Prețul pentru o noapte este de aproximativ 3.000 euro, dar este un loc într-adevăr spectaculos. Iată unde se află!

A început sezonul vacanțelor de vară, iar vedetele din România aleg cele mai spectaculoase locuri din lume. De această dată, Lidia Buble a întrecut așteptările tuturor cu un loc fabulos, de unde a postat imagini incredibile. Nu este un hotel deloc ieftin, căci o singură noapte de cazare costă mai mult decât două vacanțe de o săptămână a unei persoane obișnuite.

Lidia Buble a plecat într-o vacanță fabuloasă

Lidiei Buble îi merge incredibil de bine pe toate planurile. Are o relație stabilă, cu un bărbat care o iubește și face totul pentru ea, și o carieră de succes, care îi aduce sume semnificative în conturi. Astfel că după multă muncă nu i-a mai rămas nimic de făcut decât să plece într-o vacanță, iar destinația pe care a ales-o este Grecia.

Artista s-a cazat într-un hotel din Manganari, unde o noapte de cazare costă aproximativ 3.000 euro cu mic dejun inclus. Are o mulțime de piscine și este o destinație potrivită pentru cupluri, căci are inclusiv o piscină în formă de inimă.

Lidia Buble și-a încântat fanii cu imagini incredibile din Grecia. Artista se bucură din plin de vacanță, mai ales într-o astfel de destinație fabuloasă.

Ce declarații a făcut vedeta despre iubitul ei

De ceva timp, Lidia Buble trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Horațiu Nicolau. Relația lor este una foarte discretă, astfel că rareori au fanii șansa să îi vadă împreună. Chiar și așa, artista a făcut câteva declarații despre iubitul ei.

”O să pot să răspund cam același lucru. Iubirea necondiționată, respectul, încrederea pe care mi-o oferă. Astea sunt cele trei lucruri la care eu țin foarte mult și cred că fără aceste trei nu prea se poate clădi o relație frumoasă. Așa că eu am fost binecuvântată și le am pe toate”, a declarat Lidia Buble pentru viva.ro.

sursa:https://www.bzi.ro/destinatia-fabuloasa-de-vacanta-pe-care-a-ales-o-lidia-buble-costa-aproape-3-000-euro-pe-noapte-si-peisajul-iti-taie-rasuflarea-foto-5009763?utm_source=DNS&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-POST&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1msgxzXcykNR_4E9BOF6in3zjSoDstPGhW92HvmzPyq-AiKxUTpsJ3H2k_aem_V9XZOb-m7E_5YN1lMFv-lw

RECLAMĂ
Articolul precedentNu se mai ascunde! Frumoasa artistă a publicat primele imagini cu iubitul ei!
Articolul următorPetrecere de fițe pentru Joseph, fiul lui Luis Gabriel! Micuțul a împlinit 2 ani