Acasă Uncategorized De necrezut, deşi toată ziua a fost în comă, Oana Zăvoranu a...

De necrezut, deşi toată ziua a fost în comă, Oana Zăvoranu a fost externată! Răzvan: „Acum, eu răspund de ea, inclusiv cu decesul

679
0

De necrezut, deşi toată ziua a fost în comă, Oana Zăvoranu a fost externată! Răzvan: „Acum, eu răspund de ea, inclusiv cu decesul

RECLAMĂ

Oana Zăvoranu a fost externată! Iubitul ei a confirmat: „E acasă”. După ce a stat o zi internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, Oana Zăvoranu a fost dusă acasă.

Răzvan Dumitrescu a semnat pentru externarea Oanei Zăvoranu, asumându-şi astfel responsabilitatea faţă de ea. Medicii nu mai răspund de starea ei de sănătate de acum încolo.

„În sfârşit după o zi şi ceva e acasă. Am luat-o acasă pe semnătura mea. Eu răspund de ea, inclusiv cu decesul”, a spus Răzvan, la Cancan TV.

Iubitul Oanei Zăvoranu părea foarte fericit şi uşurat că a reuşit s-o aducă. Vedeta a ajuns aseară la spital după ce a luat un pumn de pastile. Era inconştientă când salvarea a sosit la ea acasă. Ulterior, ajunsă la spital, Oana a intrat în comă.
Cu toate acestea, iubitul ei Răzvan a dorit s-o ia acasă pe proprie răspundere.
sursa: cancan.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentCum arată ”senzaţionalul” grup parlamentar PPDD-OTV: judecaţi pentru corupţie, securişti şi traseişti profesionişti
Articolul următorIrina Loghin, primele declaratii despre boala care a bagat-o in spital! „Cand m-am intors, am simtit o mica ameteala”