Acasă Stiri De la bal, la spital. Un gorjean a fost bătut cu parul,...

De la bal, la spital. Un gorjean a fost bătut cu parul, pentru că a dansat primul la horă

451
0

Un bărbat din comuna gorjeană Padeş a ajuns în stare gravă la spitalul din Craiova, după ce a fost lovit cu un par în cap, la o horă.

RECLAMĂ

Un bărbat din comuna Padeş (jud. Gorj), a fost bătut crunt de un consătean, pentru că a început să danseze la o horă înaintea celui care a plătit lăutarii.

Agresorul le dăduse bani lăutarilor ca să-i cânte o melodie şi să joace înaintea horei, însă atunci când i-a venit rândul i-a luat i-a luat locul un alt bărbat. Gestul acestuia l-a enervat la culme pe cel care plătise, acesta începând imediat scandalul. Cei doi au ieşit în afara localului, iar victima s-a ales cu un par în cap.

Bărbatul lovit a fost internat la spitalul din Craiova, iar medicii spun că se află în continuare în stare gravă. Bătăuşul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar luni vor decide dacă îl vor aresta sau nu, pentru 29 de zile, sub acuzaţia de tentativă de omor.

sursa: rtv.net

RECLAMĂ
Articolul precedentMobila din hotelul lui Radu Berceanu a fost scoasă la vânzare. Preţurile sunt modice
Articolul următorLaura Lavric, data afara din ansamblul Ciprian Porumbescu pe motiv ca e prea batrana! Artista avea salariul 1.700 de lei – Cantareata a luat foc