Acasă Monden “Avem câteva proprietăți. N-am făcut o estimare. Dar chiar o să mă...

“Avem câteva proprietăți. N-am făcut o estimare. Dar chiar o să mă gândesc la ce am investit în timpul vieții.” Niculina Stoican a povestit despre avere și despre oamenii din viața ei

657
0

Niculina Stoican a vorbit despre propietățile pe care le deține, dar și despre oamenii din viața ei și persoanele importante cu adevărat.Niculina Stoican, îndrăgita artistă de muzică populară din zona Mehedințiului, a făcut câteva declarații, în cadrul unui interviu realizat de Cristina Șișcanu, cu privire la averea eide până acum, dar și la proprietățile pe care le deține împreună cu familia.“Avem câteva proprietăți. N-am făcut o estimare. Dar chiar o să mă gândesc la ce am investit în timpul vieții.” Niculina Stoican, despre proprietățile pe caree le dețineNiculina Stoican este una dintre cele mai îndrăgite interpreteze de muzică populară din țară, care se bucură de o carieră de succes și de o familie frumoasă.

RECLAMĂ

Întrebată de Cristina Șișcanu, în cadrul unui interviu, ce avere a reușit să strângă în timpul vieții, Niculina a spus că nu a făcut  o estimare, dar are câteva proprietăți și afaceri împreună cu familia.

„N-am făcut o estimare. Dar chiar o să mă gândesc la ce am investit în timpul vieții.  Noi avem o fabrică de îmbuteliat apă de care se ocupă soțul și fiul meu.

https://8e8955f7da9e43552965563369e9e837.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html Avem câteva proprietăți, termină acum o casă pe care o ador.  Nu am iubit niciodată aglomerația și orașele mari. Mi-a plăcut să văd, să iau din vânzoleala asta pe care o au, dar întotdeauna am fost un om cumva…. cred că sunt o ciudățică. Dacă fac o analiză. Iubesc așa de mult oamenii, lumea, dar, în același timp trebuie să am locul meu. Și am eu o piesă în care spun că în sufletul meu nu intră toată lumea. Am o părticică din suflet în care intră doar cine consider că nu mă va răni.”, a povestit Niculina Stoican.„Întotdeauna am fost curtată. Și am fost o femeie care a cochetat cu lucrurile astea.” Niculina Stoican, despre perioada în care a fost curtată de bărbați

Niculina Stoican a vorbit și despre perioada în care a fost curtată de bărbați, iar ea a cochetat cu vorbele frumoase pe care le-a primit.  Nu poate să spună, însă, ca succesul ei artistic este datorită frumuseții, dar e posibil să fi deschis unele uși cu ajutorul ei.

„Nu pot să spun că în viața mea am fost agresată din cauza frumuseții, nu. Este adevărat. Întotdeauna am fost curtată. Și am fost o femeie care a cochetat cu lucrurile astea. Atâta timp cât ești o femeie frumoasă și în atenția bărbaților trebuie să trăiești și să te uiți în jurul tău. Ce să fac dacă cineva îmi face un compliment. Nu m-a ajutat în carieră. Se poate, uneori e posibil să se fi deschis niște uși, dacă m-a plăcut cineva. Dar eu, în mod direct, ca informație, să zic că am reușit asta pentru că am fost frumoasă, nu.”, a mai adăugat Niculina Stoican.

sursa:https://www.kfetele.ro/avem-cateva-proprietati-n-am-facut-o-estimare-dar-chiar-o-sa-ma-gandesc-la-ce-am-investit-in-timpul-vietii-niculina-stoican-a-povestit-despre-avere-si-despre-oamenii-din-viata-ei-20367581?utm_source=fb-post&utm_medium=kfetele&utm_campaign=https://kfetele.ro/avem-cateva-proprietati-n-am-facut-o-estimare-dar-chiar-o-sa-ma-gandesc-la-ce-am-investit-in-timpul-vietii-niculina-stoican-a-povestit-despre-avere-si-despre-oamenii-din-viata-ei-20367581&fbclid=IwAR3vqBBrczqDTg8BkT4-sq1mJMS6JtQQoGsVwAjsXRwFzLSOPvGbJZQhLVA

RECLAMĂ
Articolul precedent” Hai acasa surioara” Este cel mai nou videoclip semnat Violeta Constantin si Ana Maria Rosiu
Articolul următorDe ce l-a refuzat Saveta Bogdan pe Gheorghe Turda: „Era un bărbat foarte frumos, este și acum, dar nu m-am gândit”