Home Monden De ce boală a suferit Alex de la Orăștie. Artistul și-a povestit...

De ce boală a suferit Alex de la Orăștie. Artistul și-a povestit drama la Antena Stars: „Nu am ieșit din curte trei luni”

160
0
loading...

Alex de la Orăștie și-a deschis sufletul în fața admiratorilor săi și a povestit public, la Antena Stars, despre boala de care a suferit când a debutat în carieră. Celebrul cântăreț a făcut mai multe mărturisiri emoționante, spunând că a trecut prin momente îngrozitoare, iar la acea vreme nu mai ieșise în casă de trei luni și nici pe frații săi nu-i lăsa să-l vadă.

loading...
loading...
  • Alex de la Orăștie s-a confruntat cu o boală grea în trecut.
  • Cântărețul se panica când îl recunoștea lumea pe stradă.

Alex de la Orăștie a tratat un subiect sensibil, aducându-și aminte de cea mai critică perioadă din viața lui. Faimosul cântăreț a mărturisit pentru Antena Stars că atunci când a făcut primii pași în carieră s-a confruntat cu o boală grea, întâlnită atât în rândul bărbaților, cât și al femeilor, care-l făcea să intre în panică ori de câte ori în cunoștea lumea pe stradă. Este vorba despre depresie, iar acesta l-a afectat profund la acea vreme, astfel că a apelat la ajutorul specialiștilor.

„Am stat 8 luni departe de familie și asta a fost ceva ce mi se întâmplase pentru prima dată. Piesa mea s-a lansat în Vinerea Mare, înainte de Paște și noi toți o ascultam și Florin îmi spunea că piesa asta o să mă facă mare. După vreo două săptămâni m-am pus să dorm, am fost ok din toate punctele de vedere, dar m-am trezit ciudat. Nu mai veneam să cânt, nu mai voiam să mă văd la televizor, mă speriam când mă cunoștea lumea pe stradă, intram în panică. (…) Am consultat un specialist care mi-a spus că a fost vorba de o depresie”, a spus Alex de la Orăștie pentru Antena Stars.

Alex de la Orăștie s-a confruntat cu depresie când a debutat în carieră

Conform spuselor lui, Alex de la Orăștie ajunsese într-un punct în care nici măcar nu mai suporta să se vadă la televizor. Cea care l-a ajutat să treacă peste aceste clipe înfiorătoare a fost mama lui, cântărețul petrecând foarte mult timp cu ea, simțind nevoia de protecția sa.

„Piesele erau difuzate pe un anumit post tv și eram cerut foarte mult. Eram toată ziua pe tv. Nu mai suportam să mă văd acolo și l-am aruncat (n.r. televizorul) pe geam. Am chinuit-o în perioada aia pe mama, pentru că eu aveam ce aveam cu ea. Toată lumea era speriată. Voiam în brațele ei”, a continuat el.

Artistul se panica atunci când era recunoscut de oameni pe stradă

Nu doar mama lui i-a fost de ajutor, ci și o persoană care i s-a arătat în vis. Alex de la Orăștie a declarat pentru sursa citată că a văzut-o un om care i-a spus să-și scoată o cheie din buzunar pentru a le deschisa poarta unor oameni, iar de atunci a început să aibă din nou poftă de mâncare și să iasă din casă. Cântărețul fusese atât de marcat încât atunci nu suporta să vină nimeni la fel, nici măcar frații lui.

„Am ațipit și am avut un vis. Stăteam pe pat întins și am văzut doar un cearceaf alb și din el o mână care a pus-o peste mine. Și auzeam foarte multe țipete la poartă. Acea persoană pe care am visat-o în cearceaful alb mi-a zis: „ridică-te și vezi că-n buzunarul din spate ai o cheie, du-te, deschide-le poarta la oameni să intre. M-am ridicat, mi-am băgat mâinile în buzunare și am zis că nu găsesc nicio cheie. Mi-a zis să o caut mai bine că o s-o găsesc. M-am trezit. Din clipa aia, am început să cer mâncare. Eu nu ieșisem din curte vreo 3 luni. Nu acceptam să vină nimeni la noi, nici pe frații mei nu-i lăsam să vină”, a conchis el.

Și Mihai Bendeac și Michele Morrone s-au confruntat cu această boală

Din păcate, nu doar Alex de la Orăștie a cunoscut depresia. Mihai Bendeac a trecut și el prin niște stări delicate și uneori inexplicabile. Și artiștii din străinătate au avut această problemă. Printre ei se află și actorul Michele Morrone, după divorțul de soție.

sursa:https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/de-ce-boala-a-suferit-alex-de-la-orastie-artistul-sia-povestit-drama-la-antena-stars-nu-am-iesit-din-curte-trei-luni-video-250974.html

loading...
loading...