Home STIRI SPORTIVE ”Dacă-l vrei pe Șumudică, bagi mâna în buzunar și plătești”. Mesajul antrenorului...

”Dacă-l vrei pe Șumudică, bagi mâna în buzunar și plătești”. Mesajul antrenorului pentru Craiova. Ce clauză are

98
0
loading...

Marius Șumudică (48 de ani), actualul antrenor al celor de la Gaziantep, a vorbit despreposibilitatea de a o prelua pe Universitatea Craiova. Corneliu Papură se ocupă de pregătirea echipei după plecarea lui Victor Pițurcă

loading...
loading...

Fostul campion al României cu Astra crede că i-ar putea readuce pe fanii olteni la stadion dacă ar prelua echipa.

Șumudică: ”S-ar juca toate meciurile din play-off cu casa închisă”

“Niciodată nu pot să spun niciodată! Craiova e un oraș frumos, un oraș care arde pentru fotbal, care atrage orice antrenor. Ai stabilitate, am înțeles că au un patron care plătește salariile la timp, ceea ce a devenit un lux în România și nu numai în România. E un om dispus să facă performanță. Dacă se va ajunge la varianta Șumudică, cred că se rupe stadionul, să fiu sincer, s-ar juca toate meciurile din play-off cu casa închisă”, a spus Marius Șumudică.

Antrenorul român a explicat și în ce condiții ar putea pleca de la Gaziantep, echipă care ocupă locul nouă în prima ligă din Turcia: ”Există o clauză, în jur de 175.000 de euro, plătibilă ori de mine, ori de ei. Să vedem ce se va întâmpla până la urmă. Eu mă pregătesc, sunt profesionist. La fiecare joc, chiar dacă e amical, mă comport ca și cum e unul oficial. Fotbalul e viața mea!

E ca și cum ar plăti cineva o sumă de transfer, când l-au luat pe Nistor și au plătit 300.000-400.000 de euro, nu poate să-l ia pe Șumudică, să plătească 175.000 de euro? Dacă-l vrei pe Șumudică, bagi mâna în buzunar și plătești”, a mai punctat Șumudică.

Marius Şumudică: “Câştig la Gaziantep o sumă cu 6 zerouri”

Şumudică a pus pe tapet principalele inconveniente pentru a-i prelua pe alb-albaştri.

“Există o chimie, dar nu putem avansa, am o clauză, am semnat încă un an la Gaziantep. E departe de a se realiza. Câştig aici destul de bine, o sumă cu 6 zerouri pentru staff-ul meu, am şansa de a mă exprima ca antrenor.

Eu sunt sub contract, mai am un an şi jumătate, chiar ieri am fost votat cel mai bun antrenor străin din istorie, mă simt foarte bine aici,” a mai spus Şumudică, la Digi Sport Special.

Sursa: digi sport

loading...
loading...