Acasă Stiri Cum se îngrijea în pușcărie un milionar gorejean: „Mă pensau cu ața;...

Cum se îngrijea în pușcărie un milionar gorejean: „Mă pensau cu ața; părul din urechi cu bricheta mi-l luau…”

367
0

Pe 4 martie 2014, Cristi Borcea (53 de ani), originar din Gorj, a fost condamnat la șase ani și patru luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor. În iulie 2018, după ce executase patru ani și patru luni din pedeapsă, a fost eliberat condiționat. În februarie 2019, a fost din nou încarcerat după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța, fiind eliberat condiționat în noiembrie același an. În cadrul podcast-ului „Tare de tot”, prezentat de Viorel Grigoriu, Cristi Borcea a dezvăluit cum reușea să se îngrijească după gratii.

RECLAMĂ

Se știe că Cristi Borcea, în vârstă de 53 de ani, este un bărbat îngrijit, care adesea trece pragul salonului, deținut chiar de el, de înfrumusețare din Dorobanți și a recunoscut că vrea să sfideze „legea vârstei”, astfel că, nu ne este de mirare că și în pușcărie fostul patron al Dinamo s-a îngrijit ca la carte, deținuții fiind cei care îl tundeau și îl pensau.

„M-am adaptat. Te adaptezi, n-ai ce să faci. Veneau ăia la Jilava, stăteam patru, atâția eram într-o cameră, venea televiziunea să vadă camera lui Borcea. Se închinau, eram cu paturi suprapuse. Creme îți luai de la magazin, eu îmi luam și acolo. Primul lucru, acid hialuronic fiole, comandam, ce ziceai aia îți aducea. Nu aveai voie să iei orice, dacă permitea regulamentul. Aveam frizeri acolo, care făceau cursurile și mă tundeau tot timpul. Eu acum, acasă, părul din urechi îl fac cu flacăra, că acolo m-au învățat, la pușcărie. Cu bricheta, așa m-au învățat, așa fac.
Aveam acolo deținuți care făceau cu ața, mă pensau. Sunt specializați. În momentul în care veneam în permisie, atunci îmi puneam acid, când veneam în permisie de două zile, trei zile, cinci zile”, a dezvăluit Cristi Borcea, în cadrul podcast-ului „Tare de tot”, moderat de Viorel Grigoriu.
Cristi Borcea: „Sunt specialist la dat cu mopul și la spălat farfurii”
De asemenea, nu este un secret că a împărțit celula cu Victor Pițurcă și Giovanni Becali. Celor trei nu le era rușine să gătescă, să spăle vasele, să dea cu mătura sau cu mopul. „„Am dormit cu Victor în aceeași cameră 4 ani cred. Giovanni s-a eliberat mai devreme. Eu eram cu spălatul, Victor cu mâncarea, fiecare făcea ceva. Spălam vasele, rufele aveam mașină. Am stat vreo 7 luni, opt luni, unde mă sculam la 5 jumate dimineața, măturam holul secției și unde stătea jandarmul și după dădeam cu mopul.
M-am specializat, sunt specialist la dat cu mopul și la spălat farfurii. Dacă nu muncești acolo, nu beneficiezi de un regim mai bun, să te duci de la închis la semi-deschis, de la semi-deschis la deschis, nu beneficiezi de puncte să pleci în permisie. Prima permisie am avut-o după aproape un an”, a mai spus fostul patron al Dinamo.

sursa:https://www.gorjonline.ro/cum-se-ingijea-in-puscarie-un-milionar-gorejean-ma-pensau-cu-ata-parul-din-urechi-cu-bricheta-mi-l-luau/

RECLAMĂ
Articolul precedent„Nu vă e ruşine?” Doi agenţi din Codlea, anchetaţi după ce au rămas indiferenţi la un bărbat accidentat pe trecerea de pietoni chiar în faţa lor
Articolul următorLăutarul Gică Giurcă s-a spânzurat în grădină la Iezureni