Acasă Life Style Cum a comentat Dan Șucu imaginile virale în care mănâncă parizer pe...

Cum a comentat Dan Șucu imaginile virale în care mănâncă parizer pe capota mașinii, în benzinărie

233
0

Dan Șucu (60 de ani), principalul finanțator al celor de la Rapid, a făcut deplasarea în Bănie alături de suporteri și a urmărit meciul cu Universitatea Craiova, 1-2, din mijlocul galeriei giuleștenilor.

RECLAMĂ

Omul de afaceri a făcut deplasarea de la București la Craiova cu unul dintre autocarele puse la dispoziție fanilor. În timpul pauzelor, finanțatorul giuleștenilor a mâncat parizer alături de suporteri, pe capota mașinii, într-o benzinărie.

Dan Șucu: ”Nu consider că m-am coborât cu nimic că am mâncat parizer alături de fani. O să mânânc toată viața”Întrebat despre imaginile devenite virale, Dan Șucu a transmis că nu a făcut, de fapt, nimic ieșit din comun. Finanțatorul majoritar de la Rapid susține că gestul său a fost unul normal.”De ce am mâncat parizer pe capotă? Simplu, pentru că îmi place. Cred că 75% dintre români iubesc parizerul. Eu mâncam parizer încă de pe vremea lui Ceaușescu. Atunci 100 de grame costau 1,8 lei. Este delicios și o să mănânc parizer toată viața. Așa cum cred că majoritatea românilor savurează acest fel de mâncare atât de simplu, atât de popular și atât de gustos. 

Nu consider că m-am coborât cu nimic că am mâncat parizer alături de fani. Din contră, asta înseamnă normalitate. Până la urmă toți suntem oameni, indiferent de unde provenim, indiferent de câți bani am reușit să facem în viață sau ce statut avem. Mi-a făcut plăcere să mănânc parizer și o să fac asta de multe ori de-acum încolo.

Parizerul e unul dintre bucatele mele favorite. Este pur și simplu delicios. Faptul că am mâncat parizer înseamnă că suntem niște români simpli care ne-am adunat în jurul unei capote sau mese pentru a împărtăși aceeași bucurie, fotbalul, și aceeași iubire, iubirea pentru Rapid”, a declarat Dan Șucu pentru Fanatik.

Sorin Cîrțu crede că Dan Șucu a făcut ”marketing” prin deplasarea la Craiova alături de fani

Sorin Cîrțu (68 de ani), fostul președinte al Universității Craiova, a comentat imaginile cu milionarul din fruntea Rapidului în mijlocul fanilor.

”Nu comentez eu. Acolo e o chestie de marketing, ce a făcut domnul Șucu. E o chestie, așa, de reclamă. 

Probabil că ăsta e singurul meci pe care a vrut să-l vadă de acolo. Nu va mai repeta o astfel de experiență”, a spus Cîrțu, într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport.

SURSA:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/cum-a-comentat-dan-sucu-imaginile-virale-in-care-mananca-parizer-pe-capota-masinii-in-benzinarie-2894873

RECLAMĂ
Articolul precedentCum l-a contactat Adrian Mititelu pe Marius Șumudică pentru a o prelua pe FC U Craiova 1948. Răspunsul antrenorului.
Articolul următorMarius Șumudică a primit din nou ofertă din SuperLigă și a dat răspunsul pe loc