Acasă Monden Cum a ajuns sa o strige lumea pe Oana Radu pe strada:...

Cum a ajuns sa o strige lumea pe Oana Radu pe strada: „Imi veneau doar porcarii pe gura”

658
0

Oana a povestit că de foarte multe ori i se cere să cânte piesa ‘cu oache’ la concerte, adică melodia intitulată ‘Tu’ și al cărei refren conține versul ‘What can I do’. „Mă strigă și lumea pe stradă ‘Oache’” a spus ea.

RECLAMĂ

Invitatele au povestit cum au ajuns să colaboreze pentru noua piesă. „Am mers cu F. Charm la studio și am făcut un refren și bucățele din strofă și un prerefren. Am făcut foarte, foarte multe eforturi să scoatem niște versuri frumoase, pentru că, în momentul în care cântam, îmi veneau doar porcării pe gură” a declarat Oana Radu. Cele două artiste au relatat că videoclipul a fost filmat la Casa Vernescu și într-o casă părăsită.

Cântăreața a abordat și subiectul curei de slăbire pe care a urmat-o.

„Am fost întrebată de un miliard de ori acest lucru. Pun pe Facebook aproape zilnic câte un status despre asta și în continuare primesc enorm de multe mesaje private: Cum ai slăbit? Cum ai slăbit? Eu sunt recunoscătoare că toți oamenii ăștia mă susțin, îi iubesc, dar ceea ce încerc să le explic oamenilor e că nu este imposibil. Am ținut dieta Dukan, am făcut sport, masaj anticelulitic și saună, pentru că pielea, dacă n-o îngrijești, se lasă și am luat niște pastile de slăbit. Le iau în continuare. Vreau să vă spun că, din luna mai, după Paște, am mâncat aproape ce-am vrut eu, în cantitățile pe care le-am vrut eu, și pot să spun că nu am în plus decât vreo 500 de grame” a dezvăluit Oana la Kiss FM.

Realizatorii Kiss FM au mai aflat că fiecare invitată are câte cinci tatuaje. sursa: wowbiz.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentTrist dar adevarat! Cruduta, declaratia care ii spulbera lui Nila orice speranta de impacare!
Articolul următorPonta, gata să organizeze referendum pentru monarhie: Nu vine regele să ne ia ţara